متن استاتیک شماره 63 موجود نیست
  • 1402/02/18
  • - تعداد بازدید: 34
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مرکز بهداشت شهدای والفجر

کارگاه آموزشی خود مراقبتی سلامتی روان برای دانش آموزان برگزار شد

مسوول سلامت روان مرکز بهداشت شهدای والفجر از برگزاری کارگاه آموزشی خود مراقبتی سلامت روان برای دانش آموزان در هفته سلامت خبر داد.

مسوول سلامت روان مرکز بهداشت شهدای والفجر از برگزاری کارگاه آموزشی خود مراقبتی سلامت روان برای دانش آموزان مدارس تحت پوشش در هفته سلامت خبر داد.

 

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهدای والفجر؛ «جهانتاب هادی زاده» با اعلام این خبر گفت: خود مراقبتی شامل اقدامات و رفتارهای اکتسابی، آگاهانه و هدفدار است که مردم برای خود، فرزندان و خانواده شان انجام می دهند تا سالم تر بمانند، از سلامت جسمی، روانی و اجتماعی خود حفاظت کنند و نیازهای جسمی، روانی و اجتماعی خود را برآورده سازند.

او افزود: برآوردها نشان می دهد که 65 تا 85 درصد تمام مراقبت ها از نوع خودمراقبتی است. طبق گزارش سال 2013 سازمان جهانی بهداشت، خود مراقبتی در بیماری های های مزمن منجر به کاهش 40 درصدی مراجعه به پزشکان عمومی و کاهش 50 درصدی بستری بیمارستانی شده است.

 

مسوول سلامت روان، اجتماعی، اعتیاد مرکز بهداشت شهدای والفجر بیان کرد: امروزه، دانش آموزان از فشار روانی بالایی برخوردار هستند. امتحانات، استرس و اضطراب از موضوعاتی هستند که ذهن این قشر جوان جامعه را به خود درگیر کرده است. دانش آموزان در این سن، ممکن است به جای راه حل های مناسب برای رفع استرس، به انجام کارهای نادرست مانند مصرف مواد مخدر یا دوستی با افراد نامناسب برای گذران وقت خود روی بیاورند. بنابر این تشویق دانش آموزان به خود مراقبتی سلامت روان، لازمه جذب موفقیت و کامیابی حین تحصیل است.

هادی زاده عنوان کرد: تشویق دانش آموزان به خود مراقبتی سلامت روان، طی سال های متوالی مورد کم کاری و بی توجهی اولیا ء و مسوولان آموزش و پرورش قرار گرفته شده در حالی که سلامت روان هم مانند سلامت جسمی تاثیر بسیار زیادی در موفقیت تحصیلی، موفقیت شغلی، رشد فردی و روابط موفق دارد.

در ادامه این کارگاه مسوول برنامه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد این مرکز برخی راهکارهای ویژه برای خود مراقبتی دانش آموزان را اینگونه عنوان کرد: مطرح نکردن مشکلات عاطفی و روانی که در آینده و وضع تحصیلی یک دانش آموز تاثیرات جدی به همراه دارد. به همین خاطر است که جامعه اندک اندک در حال تغییر و تحول است و خانواده ها و مسوولین آموزش با اهمیت تشویق دانش آموزان به خود مراقبتی سلامت روان بیش از پیش آشنا شده اند. عواملی که باعث بروز اختلالات ذهنی در دانش آموزان می شود، ممکن است در اثر عواملی باشد که شاید در ابتدا خیلی مهم به نظر نرسند؛ عواملی مانند تغییر شرایط تحصیل و معلم، مشکلات خانوادگی، مشکل در ارتباط با همسالان خود، با قلدری در فضای مجازی یا مدرسه مواجه شدن./م.اصل نژاد

  • گروه خبری : اخبار,بک آپ خبر,اخبار واحدها
  • کد خبری : 78265
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید