متن استاتیک شماره 63 موجود نیست
  • 1398/05/27
  • - تعداد بازدید: 45
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به همت مرکز بهداشت شهرستان شیراز شهدای والفجر انجام شد:

کارکنان اداره کل امور عشایری با روش های کنترل چاقی و اشتها آشنا شدند

کارکنان اداره کل امور عشایری با روش های کنترل چاقی و اشتها آشنا شدند

به گزارش واحد روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان شیراز شهدای والفجر، مریم مهارت مسئول واحد بهبود تغذیه این مرکز بهداشت گفت: در راستای اجرای برنامه جامع پیشگیری و کنترل اضافه‌وزن و چاقی در کودکان و نوجوانان در ایران که با نام برنامه ایران اکو نیز شناخته می شود، کارکنان اداره کل امور عشایری با روش های کنترل چاقی و اشتها آشنا شدند.

او افزود: شیوع بیش از60 درصدی چاقی و اضافه وزن و افزایش هم زمان بیماری های مزمن مانند پرفشاری خون، دیابت، کبد چرب، سرطان ها بیانگر اهمیت کنترل وزن و اصلاح الگوی زندگی است و کاهش وزن نه تنها پیشگیری کننده از ابتلا به بیماری هاست بلکه بر اساس مطالعات کاهش ورن همراه با  95درصد بهبود کیفیت زندگی، 85 درصد  کاهش مرگ و میر، 83 درصد بهبود بیماری دیابت نوع 2، 63درصد بهبود در اختلالات چربی خون و غیره بوده است.

مهارت در خصوص اضافه وزن و چاقی بیان داشت: مدیریت صحیح اضافه وزن و چاقی نیازمند ترکیب رژیم غذایی، فعالیت بدنی و اصلاحات رفتاری است. تعیین میزان کاهش وزن یک امر بسیار فردی است و به شرایط مختلف بستگی دارد. به طور معمول به عنوان یک هدف اولیه، کاهش وزن 5 تا 7 درصد وزن اولیه برای بیشتر افراد یک هدف منطقی و واقع گرایانه می باشد.

او افزود: بیشتر افراد در ذهن خود هدفی معادل کاهش 30 درصد وزن اولیه شان دارند که غیر منطقی، مشکل و آسیب رسان خواهد بود. جالب است بدانید که کاهش وزن معادل 5 درصد وزن اولیه یا بیشتر، نه تنها ظاهر و اعتماد به نفس شما را بهبود می بخشد بلکه به کاهش خطر بسیاری از بیماری های مزن مذکور، کمک میکند.

مسوول واحد بهبود تغذیه اظهار داشت: کاهش وزن و دنبال کردن یک برنامه غذایی، نباید هدفی کوتاه مدت برای شما باشد. کاهش وزن موفق زمانی رخ می دهد که اصلاح شیوه زندگی و برنامه غذایی به مرور زمان جزء جدایی ناپذیر زندگی هر فرد شود و بایستی فرد با راهنمایی متخصص تغذیه خود نیازهای کالری و سهم های غذایی مجاز روزانه را به مرور زمان فرا گرفته و می تواند در قالب برنامه تعیین شده، انتخاب های غذایی سالم تری داشته باشد.

او در زمینه رژیم های کاهش وزن گفت: اغلب فرد تحت درمان با رژیم غذایی کاهنده وزن بعد از مدتی دچار استاپ وزنی و یا کندی سرعت کاهش وزن میشوند که امری ست کاملا فیزیولوژیک و طبیعی. بنابراین فرد نه تنها نباید احساس نا امیدی کند بلکه بایستی به خود افتخار کند که به این مرحله رسیده و نشان دهنده این است که تا به اکنون در رژیم و کاهش وزن خود موفق بوده است. اگر در این مرحله به محدوده وزنی مورد نظر خود (یا محدوده وزن سلامت) رسیده است در تلاش باشد که این وزن را حفظ کند و نیازی به کاهش وزن اضافی نمی باشد. در صورتی که نیاز به کاهش وزن بیشتری باشد، بایستی با انگیزه و پشتکار باقی مانده، و به کمک متخصص تغذیه خود نیازهای انرژی جدید خود را براورد کرده و فعالیت بدنی خود را افزایش دهد.
  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبری : 8943
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید