متن استاتیک شماره 63 موجود نیست
  • 1400/10/29
  • - تعداد بازدید: 212
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
مرکز بهداشت شهدای والفجر

پیشگیری از کرونا و پدیکلوزیس در مدارس شیراز

نشست شورای بهداشتی فصل زمستان 1400، با محوریت پیشگیری از کرونا و پدیکلوزیس در دانش آموزان و خانواده های آنان جهت ارتقاء سلامت آنها، در سالن کوثر مرکز بهداشت شهدای والفجر تشکیل گردید.

 

 نشست شورای بهداشتی فصل زمستان 1400، با محوریت پیشگیری از کرونا و پدیکلوزیس در دانش آموزان و خانواده های آنان جهت ارتقاء سلامت آنها، در سالن کوثر مرکز بهداشت شهدای والفجر تشکیل گردید.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهدای والفجر، دکتر "احمد رضازاده"  رئیس مرکز بهداشت شهدای والفجر گفت: ارتقا سلامت نوجوانان و دانش آموزان در گرو همکاری دو جانبه مراقبین سلامت و آموزش و پرورش می باشد. در دوران اپیدمی کرونا، جهت پیشگیری از ابتلا دانش آموزان به کرونا، بایستی نظارت کامل بر رعایت پروتکلهای بهداشتی در مدارس از طرف مرکز بهداشت و آموزش و پرورش انجام شود. پیگیری بیماران کوید مثبت در دانش آموزان و موارد در تماس نزدیک با آنان، رعایت فاصله گذاری اجتماعی، استفاده صحیح از ماسک، تهویه مناسب کلاسها همه از موارد بسیار مهم در پیشگیری از ابتلا دانش آموزان هستند. 

دکتر "راحله نظری" مسئول واحد نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت شهدای والفجر، در این جلسه گفت: مهمترین نکته در مهار پدیکلوزیس در دانش آموزان، بازدید روزانه موی سر و در صورت لزوم بازدید لباس و بدن آنها توسط معلمان و مربیان مدارس و ارجاع سریع موارد آلوده به واحدهای بهداشتی درمانی، برای درمان فرد آلوده به همراه خانواده و اطرافیان وی است.

وی افزود: در درمان شپش سر دو نکته مهم را باید همواره به خاطر داشت: دو بار درمان به فاصله 7 تا 10 روز لازم است، زیرا  اگر چه با درمان نخست، شپش های سر و اکثر تخم های آن از بین می روند اما از آنجایی که امکان سر بیرون آوردن آنها تا 7 روز بعد از تخم ها وجود دارد، لذا بهتراست به فاصله 7 تا 10 روز، درمان مجدد انجام شود تا پیش از آنکه این شپش های جدید بالغ شده و توانایی حرکت پیدا کنند از بین بروند.

نظری اظهار داشت: تمام موارد تماس احتمالی باید درمان شوند، در غیر اینصورت همیشه احتمال ابتلای مجدد وجود خواهد داشت.درمان تنها  فرد بیمار حتی اگر با بهترین روشها نیز درمان شود در آلودگی به شپش تاثیرگذار نیست. چرا که اگرفردی در مجاورت و تماس نزدیک با یک فرد آلوده به شپش قرار داشته باشد، حداکثر تا 2 هفته بعد مجدداآلوده می گردد،  

مسئول واحد نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت شهدای والفجر مهمترین اصل در مبارزه با شپش، انجام درمان دسته جمعی و همگانی و رفع آلودگی از کلیه لوازم و وسایل مورد استفاده افراد به طور همزمان دانست.

این نشست با حضور مسئول و کارشناسان  واحد نوجوانان، جوانان و مدارس ، کارشناسان و مسولان واحد تغذیه ، آموزش سلامت ، بهداشت محیط مرکز بهداشت شهدای والفجر و کارشناس مسولان آموزش و پرورش نواحی چهار گانه آموزش و پرورش  برگزار شد.

 

محمدعلی واعظ زاده- مسئول روابط عمومی مرکز بهداشت شهدای والفجر

  • گروه خبری : اخبار,بک آپ خبر,اخبار واحدها
  • کد خبری : 53974
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید