مرکز بهداشت شهدای والفجر
پیاده روی و صبحانه همراه با نان کامل به مناسبت روز جهانی غذا برگزار شد
به مناسبت روز جهانی غذا برنامه پیاده روی و صبحانه همراه با نان کامل با حضور کارکنان مرکز بهداشت شهدای والفجر در بوستان آزادی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهدای والفجر، «الهام کاووسی» مسوول واحدبهبود تغذیه این مرکز گفت: نان یکی از عمده ترین منابع تامین کننده کربوهیدرات بین مردم ایران است. نان تامین کننده بخش زیادی از انرژی، ویتامین های گروه B، فیبر و پروتئین روزانه مردم کشورمان می باشد از این رو کیفیت نان مصرفی بسیار مهم است. نان ها را بر اساس آردی که در تهیه آن استفاده می شود دسته بندی می کنند.
او افزود: هر چه سبوس گیری ارد کمتر باشد درصد سبوس، پروتئین، ریزمغذی و انتی اکسیدان نان بیشتر بوده و نان خواص بیش تری دارد. آرد کامل آردی است که کمترین میزان سبوس گیری را دارد و غنی از فیبر و پروتئین می باشد. رنگ نان تهیه شده از آرد کامل نسبت به نان های معمولی تیره تر است.
کاووسی بیان داشت: نان کامل به علت داشتن فیبر بیشتر بر روی سلامت دستگاه گوارش تاثیرات مفید بسیاری دارد همچنین با تاخیر در تخلیه معده سبب پیشگیری از افزایش قند خون نموده و برای افراد مبتلا به دیابت توصیه می شود. با توجه به این که فیبر سبب احساس سیری بیشتری می شود نان کامل در پیشگیری از چاقی و بیمارهای مرتبط با چاقی مانند بیماری قلبی، فشار خون، کبد چرب تاثیرات مطلوبی دارد.
مسوول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهدای والفجر ادامه داد: از این رو در راستای روز جهانی غذا این واحد به منظور معرفی نان کامل و تشویق کارکنان برای استفاده از این نوع نان، در پایان برنامه اقدام به توزیع نان کامل در کنار صبحانه صبحگاهی نمود./م.اصل نژاد
نظر دهید