متن استاتیک شماره 63 موجود نیست
  • 1400/09/25
  • - تعداد بازدید: 211
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مرکز بهداشت شهدای والفجر

واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهدای والفجر شیراز برگزار کرد

کارگاه آموزشی تغذیه در بحران توسط واحد بهبود تغذیه ویژه کارشناسان تغذیه مراکز تحت پوشش در مرکز بهداشت شهدای والفجر برگزار شد.



کارگاه
آموزشی تغذیه در بحران توسط واحد بهبود تغذیه ویژه کارشناسان تغذیه مراکز تحت پوشش
در مرکز بهداشت شهدای والفجر برگزار شد.
    به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهدای
والفجر، به همت واحد بهبود تغذیه این مرکز کارگاه آموزشی تغذیه در بحران با هدف
ارتقا آگاهی کارشناسان تغذیه در زمینه نقش تغذیه در مواقع بحران برگزار شد.
"الهام
کاووسی" مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهدای والفجر در خصوص وظایف
کارشناسان تغذیه در مواقع بحران گفت: سه وظیفه اصلی کارشناسان تغذیه، ارزیابی سریع
تغذیه ای، پایش کمی و کیفی سبدهای غذایی در بحران، طراحی و اجرای مداخلات بهداشتی تغذیه ای می
باشد.
      کاووسی در زمینه نحوه نمونه گیری، بررسی
کودکان زیر 5 سال در بلایا و چگونگی جمع آوری اطلاعات گروه های آسیب پذیر در مرحله
ارزیابی سریع تغذیه ای، طراحی و اجرای مداخلات بهداشتی، ویژگی های سبد غذایی در
مراحل اول، دوم و سوم بحران، چگونگی پایش تامین ریز مغذی ها در گروه های آسیب پذیر
و نیازهای تغذیه ای شیرخواران آموزش های لازم را  داد.
 وی اظهار داشت:آموزش تغذیه مناسب در بحران به
کارکنان و جامعه آسیب دیده، ارجاع افراد دچار سوء تغذیه به کارشناسان تغذیه و
تصمیم گیری بر ادامه توزیع سبدهای غذایی اهدا شده یا تغییر در نوع سبد از اهمیت به
سزایی در زمینه طراحی و اجرای مداخلات بهداشتی تغذیه ای دارد.
در
پایان جلسه با تقسیم بندی کارشناسان تغذیه به گروه های چندنفره و طراحی کارگروهی بصورت
عملیاتی کارکردهای تخصصی ارائه خدمات تخصصی در بلایا آموزش داده شد.

  • گروه خبری : اخبار,بک آپ خبر,اخبار واحدها
  • کد خبری : 52136
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید