متن استاتیک شماره 63 موجود نیست
  • 1401/10/24
  • - تعداد بازدید: 92
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
مرکز بهداشت شهدای والفجر

نشست هماهنگی اجرای برنامه های هفته هوای پاک برگزار شد

به منظور هماهنگی برای اجرای بهتر و مؤثر برنامه‌های هفته پاک جلسه هماهنگی و آموزشی برای کارشناسان بهداشت محیط برگزار شد.

به منظور هماهنگی برای اجرای بهتر و مؤثر برنامه‌های هفته پاک جلسه هماهنگی و آموزشی برای کارشناسان بهداشت محیط برگزار شد.

 

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهدای والفجر؛ در این جلسه که به منظور هماهنگی برای اجرای بهتر و مؤثر برنامه‌های هفته پاک برگزار شد، مهندس " محمد علی محسنی پور " کارشناس مسوول بهداشت محیط این مرکز برخورداری از هوای پاک را یک ضرورت اجتماعی  دانست و بر فرهنگ سازی و ارائه آموزش های لازم در این خصوص تاکید کرد.

او افزود: توجه به هوای پاک نباید به روز یا ایام خاصی از سال محدود شود بلکه هر روز باید برای ما روز هوای پاک باشد چون داشتن آسمانی آبی ضامن سلامت روح و جسم ما است.

او از کارشناسان شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت خواست تا در هفته ملی گرامیداشت هوای پاک برای گروه های سنی مختلف به منظور بالا بردن آگاهی افراد جامعه پیرامون اثرات آلودگی هوا، اقدامات پیشگیرانه، آموزش و اطلاع رسانی نمایند.

دکتر" احسان قره چاهی " دانشجوی دکترای بهداشت محیط دانشکده بهداشت در خصوص اثرات آلودگی هوا بر سلامت انسان گفت: آلودگی هوا یکی از مشکلات مهم دهه های اخیر است که اثرات سمی جدی بر سلامت انسان و محیط زیست دارد. منبع آلودگی می تواند، سیگار یا فعالیت های صنعتی در کارخانه ها یا وسایل نقلیه باشد.

قره چاهی بیان داشت: اثرات طولانی مدت آلودگی هوا بر شروع بیماری هایی مانند عفونت ها، التهاب های تنفسی، اختلالات قلبی عروقی و سرطان به طور گسترده پذیرفته شده است. از این رو، آلودگی هوا هر ساله با میلیون ها مرگ در سراسر جهان مرتبط است. یک مطالعه اخیر ارتباط بین ناباروری مردان و آلودگی هوا را آشکار کرده است.
اثرات آلاینده های هوا بر موجودات زنده نه تنها محدود به سلامت انسان و حیوان خواهد بود، بلکه کل محیط را نیز شامل می شود.

در ادامه دکتر " محمد گلکی " دانشجوی دکتری بهداشت محیط دانشکده بهداشت در خصوص اثرات پدیده گرمایش جهانی و اثرات آن بر هوای پاک بیان داشت: تقریبا این موضوع را همه می‌دانند که در واقع مقصر رشد بیش از حد پدیده گرمایش جهانی کسی نیست جز خودمان. در حقیقت با تولید و انتشار گازهای گلخانه‌ای در جو، بستر را برای رشد پدیده گرمایش جهانی آسان کردیم. گفتنی است میزان این نوع گازها نسبت به گذشته بیشتر شده و اگر تدبیری در پیش گرفته نشود، بدتر نیز خواهد شد.

گلکی در پاسخ به این سئوال که آیا انسان می تواند از گرم شدن کره زمین جلوگیری کند گفت: بلی، فقط زمانیکه انسان شیوه ی زندگی خود را کاملا تغییر دهد و هر کشوری باید سهم خود را در آن ایفا کند و به عنوان مثال از انرژی های تجدیدپذیر بیشتری مانند انرژی خورشیدی، نیروی باد و آب  استفاده کند.

 او در پایان گفت: توسعه سیاست‌های اقلیمی برای رسیدگی به همه آلاینده‌هایی که از منابع سوخت فسیلی مانند نیروگاه‌های زغال سنگ یا موتورهای دیزل منتشر می‌شوند، ضروری است تا به جهان فرصت مبارزه برای کنترل آلودگی هوا و حفظ گرمایش جهانی در سطوح قابل کنترل داده شود./م.اصل نژاد

  • گروه خبری : اخبار,بک آپ خبر
  • کد خبری : 72903
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید