متن استاتیک شماره 63 موجود نیست
  • 1401/04/22
  • - تعداد بازدید: 202
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مرکز بهداشت شهدای والفجر

نشست هم اندیشی بهبود وضعیت بهداشت و ایمنی کار معادن برگزار شد

سرپرست مرکز بهداشت شهدای والفجر از برگزاری نشست هم اندیشی با حضور رئیس هیات مدیره انجمن صنفی شن و ماسه استان فارس، با هدف رفع نواقص بهداشتی و بهبود وضعیت بهداشت و ایمنی کار معادن زیر مجموعه این مرکز خبر داد.

سرپرست مرکز بهداشت شهدای والفجر از برگزاری نشست هم اندیشی با حضور رئیس هیات مدیره انجمن صنفی شن و ماسه استان فارس، با هدف رفع نواقص بهداشتی و بهبود وضعیت بهداشت و ایمنی کار معادن زیر مجموعه این مرکز خبر داد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهدای والفجر؛ دکتر «علیرضا شریعتی» سرپرست این مرکز با اشاره به شرایط سخت کاری در معادن گفت: بهداشت و ایمنی شغلی در معادن طی بیست سال گذشته در کشورهای پیشرفته به وضوح بهبود یافته است، اما تصادفات و بیماری ها هنوز با تکرار غیر قابل قبولی اتفاق می افتد. به نظر می رسد ورود تجهیزات جدید، بزرگتر، قدرتمندتر و پیچیده تر در معدن و نیاز به سطح مهارت بالاتر، برخی از خطرات مربوط به حوادث و بیماری های مربوط به کار را افزایش می دهد.

او افزود: چه در سطح زمین و چه در زیر زمین، دستورالعمل های بی شماری برای ایمنی و بهداشت شغلی در صنعت معدن وجود دارد. در نتیجه قرن ها تجربه، منجر به کاهش چشمگیر بسیاری ازخطرات شده است. در همین راستا، امروزه استخراج مدرن می تواند از فناوری نوآورانه تشخیص و همچنین از تجهیزات محافظت شخصی موثر استفاده کند.

سرپرست مرکز بهداشت شهدای والفجر اظهار داشت: با توجه به اهمیت بحث حوادث شغلی، تهویه، معاینات شغلی، اندازه گیری عوامل زیان آور محیط کار همچنین بهداشت آب این معادن، نظارت بیش از پیش بازرسان بهداشت حرفه ای می بایست به صورت مستمر باشد.

مهندس " علیرضا بشارتی" مسوول بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت شهدای والفجر گفت: استخراج معادن به عنوان یک بخش مهم صنعتی در بسیاری از نقاط جهان؛ اگرچه در کنترل خطرات بهداشت حرفه ای پیشرفت چشمگیری حاصل شده، اما هنوز زمینه هایی برای کاهش بیشتر خطر وجود دارد. این امر به ویژه در مورد آسیب دیدگی، خطرات ارگونومیک و سر و صدا اعمال می شود.

بشارتی عنوان کرد: در بررسی های بعمل آمده تعداد و به خصوص شدت حوادث در فرایند معدن کاری میزان قابل ملاحظه ای از حوادث ناشی از کار را در جهان تشکیل می دهد. حجم بالای کار و به کارگیری ماشین آلات و تجهیزات عظیم و پر مخاطره علت اصلی بروز حوادث شدید در این بخش می باشد. علاوه بر این سپردن این بخش به پیمانکاران و عدم رعایت موازین ایمنی و بهداشتی از سوی آنها از دیگر علل بالا بودن حوادث محسوب می شود.

بشارتی در خصوص عوامل زیان آور محیط کار معادن گفت: شاغلان در این معادن در معرض انواع عوامل زیان آور محیط کار شامل عوامل فیزیکی، شیمیایی، ارگونومی، بیولوژیکی و روانی می باشند که در این راستا اندازه گیری این عوامل زیان آور و اقدامات اصلاحی در مواردی که عوامل بالاتر از حد مجاز می باشد ضروری است.

این نشست با حضور " دکتر علیرضا شریعتی" سرپرست مرکز بهداشت شهدای والفجر، دکتر " امین نعمتی" معاون این مرکز، مهندس " علیرضا بشارتی" مسوول، مهندس " سید محمد دانش نیا" کارشناس بهداشت حرفه ای این مرکز  و " مجتبی صمیمی" رئیس هیات مدیره انجمن صنفی شن و ماسه استان فارس و با هدف بهبود وضعیت بهداشت حرفه ای و ایمنی کار معادن زیر پوشش این مرکز در دفتر مدیریت برگزار شد./ م.اصل نژاد

 

  • گروه خبری : اخبار,بک آپ خبر,اخبار واحدها
  • کد خبری : 63398
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید