متن استاتیک شماره 63 موجود نیست
  • 1401/07/25
  • - تعداد بازدید: 54
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
مرکز بهداشت شهدای والفجر

نشست آموزشی پیشگیری از بیماری های قلبی، عروقی برگزار شد.

کارکنان اداره دامپزشکی در سالن اجتماعات آن اداره در خصوص بیماری قلبی عروقی و راههای پیشگیری از آن آموزش دیدند.

کارکنان اداره دامپزشکی در سالن اجتماعات آن اداره در خصوص بیماری قلبی عروقی و راههای پیشگیری از آن آموزش دیدند.

 

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهدای والفجر، دکتر «نگار میرزاد» مسوول بیماریهای غیر واگیر این مرکز گفت: علایم بیماری‌های قلبی در بسیاری از موارد دیر ظاهر می‌شود و نداشتن علامت، دلیل بر سلامت قلب نیست. اولین گام برای داشتن یک قلب سالم، شناخت عوامل خطری است که قلب را تهدید می‌کنند.

او افزود: عوامل خطرزای اصلی در بیماریهای قلبی؛ استعمال سیگار، فشار خون بالا، میزان کم کلسترول خوب (HDL) و بالا بودن کلسترول بد ((LDL، سابقه خانوادگی بیماری‌های قلبی زودرس، سن در مردان 45 سال یا بیشتر و در زنان سن 55 سال یا بیشتر ، چاقی و نداشتن فعالیت بدنی می باشد. هر چه  تعداد بیشتری از عوامل خطرزا را داشته باشید، به همان اندازه در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به بیماری های قلبی قرار دارید.

 

دکتر میرزاد خاطر نشان کرد: برای آن که مشخص شود تا چه اندازه در معرض خطر بیماری‌های قلبی قرار دارید، باید به پزشک مراجعه کنید و ارزیابی خطر 10 ساله سکته های قلبی و مغزی را انجام دهید. به هر ترتیب می توانید با چک آپ منظم بررسی سطح کلسترول خون، قندخون و اندازه گیری فشارخون در بازه های زمانی منظم، قبل از بروز حادثه از خود محافظت کنید.

مسوول بیماری های غیر واگیر مرکز بهداشت شهدای والفجر اظهار داشت: با انتخاب شیوه و سبک زندگی سالم با چند تغییر ساده به تضمین سلامتی قلب خود کمک کنیم؛ به مصرف دخانیات نه بگویید، طی 2 سال بعد از ترک دخانیات، خطر بیماری عروق کرونر قلب به طور اساسی کاهش می یابدطی 15 سال بعد از ترک دخانیات، خطر بیماری قلبی عروقی به میزان خطر در افراد غیر سیگاری میرسد. مواجهه با دود دست دوم دخانیات نیز یک علت بیماری قلبی عروقی در افراد غیرسیگاری است.

او ادامه داد: مصرف نوشابه ها و آب میوه های شیرین را کاهش دهیم و به جای آن آب یا آب میوه های طبیعی را انتخاب کنیمانواع شیرینی و سایر مواد غذایی شیرین را با میوه های تازه به عنوان یک جایگزین سالم استفاده کنیم.  روزانه 5 سهم میوه و سبزی (معادل 400 گرم) مصرف کنیم. مصرف الکل را برای همیشه کنار بگذاریم،  مصرف غذاهای فرآوری شده و بسته بندی شده حاوی نمک، شکر و چربی زیاد را محدود کنیم، غذاهای محل کار یا مدرسه را در منزل تهیه کنیم.

دکتر میرزاد تاکید کرد: فعال و با نشاط تر زندگی کنیم  تصمیم بگیرید حداقل 30 دقیقه فعالیت بدنی با شدت متوسط و 5 روز در هفته انجام دهید.بازی کردن، پیاده روی، کار در خانه، حرکات موزون همه جزء این فعالیت به حساب می آیندهر روز بیشتر فعال باشید-از پله ها بالا بروید، به جای رانندگی پیاده روی یا دوچرخه سواری کنید./م.اصل نژاد

  • گروه خبری : اخبار,بک آپ خبر,اخبار واحدها
  • کد خبری : 67918
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید