متن استاتیک شماره 63 موجود نیست
  • 1404/08/20
  • - تعداد بازدید: 35
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مرکز بهداشت شهدای والفجر

نشست آموزشی فرهنگ سازی و ترویج مصرف نان کامل در کارخانه ها برگزار شد

مسوول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهدای والفجر از برگزاری نشست فرهنگ سازی و ترویج مصرف نان کامل در کارخانه ها با حضور نمایندگان کارخانجات شیراز خبر داد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهدای والفجر، « الهام کاووسی» با اعلام این خبر گفت: بررسی های انجام شده در ایران نشان می دهد که مردم ایران نان کامل را کمتر و نان سفید را بیشتر مصرف می کنند. با توجه به این که روزانه قسمت اعظم انرژی و پروتئین به عبارتی تامین بیش از 45 درصد نیاز روزانه، املاح معدنی همچون فسفر و ویتامین های گروه B مورد نیاز ما از طریق نان تامین می شود، انتخاب نوع نان مصرفی روزانه از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد.

او افزود: مصرف سرانه نان در کشور حدود 114 کیلوگرم در سال که معادل 310 گرم در روز است. در اقشار کم درامد که نان بیشتری مصرف می کنند تا شصت درصد پروتئین روزانه از نان تامین می شود. به همین دلیل کیفیت نان برای تامین ریزمغذی ها بسیار ضروری است.

کاووسی بیان داشت: در همین راستا این واحد با همکاری واحد بهداشت حرفه ای مرکز برای کارخانجاتی که طبخ و توزیع غذا برای کارکنان خود را انجام می دهند نشستی به منظور آشنایی این افراد با نان کامل برگزار کرد و طی این نشست توضیحاتی در خصوص فواید نان کامل و معرفی این نانوایی ها در سطح شیراز ارائه شد.

 در پایان از نمایندگان کارخانه ها خواسته شد تا ضمن معرفی نان کامل به کارکنان خود، از نان کامل و سبوسدار در سبد غذایی کارکنان خود استفاده نمایند./م.اصل نژاد

  • گروه خبری : اخبار,بک آپ خبر,اخبار واحدها
  • کد خبری : 137767
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید