متن استاتیک شماره 63 موجود نیست
  • 1401/11/09
  • - تعداد بازدید: 80
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
مرکز بهداشت شهدای والفجر

نشست آموزشی تغذیه بیماران دیابتی در فرهنگسرای طاووسیه برگزار شد

به منظور افزایش آگاهی بیماران دیابتی در زمینه تغذیه سالم نشست آموزشی در فرهنگسرای طاووسیه از سوی واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری های غیرواگیر و بهبود تغذیه این مرکز برگزار شد.

به منظور افزایش آگاهی بیماران دیابتی در زمینه تغذیه سالم نشست آموزشی در فرهنگسرای طاووسیه از سوی واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری های غیرواگیر  و بهبود تغذیه برگزار شد.

 

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهدای والفجر؛ دکتر « نگار میرزاد» مسوول واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری های غیرواگیر این مرکز گفت: در همه کشورهای پیشرفته دنیا در اولین پله درمان دیابت را آموزش می‌دانند آموزش شرط اصلی درمان و پیشگیری از بیماری دیابت است تا فرد دیابتی در کنار داشتن شیوه صحیح زندگی بتواند مانند سایر افراد جامعه به زندگی فعال خود ادامه و خطر ایجاد عوارض این بیماری را کاهش دهد.

 

او افزود: تغذیه سالم یکی از پنج گام اصلی برای مدیریت دیابت و کنترل قندخون می باشد. سازمان های بسیاری در جهان با توجه به عوامل زمینه ساز دیابت نوع یک و نوع دو، دستورالعمل های مراقبت تغذیه را تنظیم و منتشر می سازند.

دکتر میرزاد عنوان کرد: به همین منظور کارگاه آموزشی با حضور کارشناس برنامه دیابت واحد غیرواگیر و کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت سعدی برپاشد و مطالبی درباره بیماری دیابت و راه های کنترل و پیشگیری از عوارض بیماری و تغذیه بیماران ارایه شد.

او اظهار داشت: این آموزش با هدف بالا بردن سطح آگاهی و کمک به ترویج روش صحیح زندگی، آگاه سازی نسبت به موضوع تغذیه سالم در خصوص کنترل بیماری دیابت ارایه شد. 

در این نشست «مهدیه فرید» کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت سعدی در خصوص تغذیه مناسب در بیماران عنوان کرد: متاسفانه عادت‌های غلط غذایی که خیلی از آن‌ها منجر به محروم شدن از یک زندگی عادی و لذت غذا خوردن می‌شود، در بین افراد دیابتی خیلی شایع‌ است.

او بیان داشت: رژیم غذایی دیابتی ها باید در درجه ی اول حافظ تعادل قند خون این افراد باشد که برای رسیدن به این مهم باید بدانیم که دیابتی ها چه بخورند و چه نخورند. هدف اصلی از رژیم درمانی در بیماران دیابتی، استفاده از مواد غذایی به صورت متعادل است. اصولاً رژیم غذایی که از سوی کارشناسان و متخصصان تغذیه برای افراد دیابتی تهیه می شود دارای اهداف؛ رساندن قند خون به سطح طبیعی، حفظ سطح چربی های خون در حد طبیعی، کاهش مشکلات خاص بیماران دیابتی، به دست آوردن و حفظ وزن ایده آل، رساندن مواد مغذی به بدن به میزان لازم می باشد.

در ادامه این نشست «هاجرنجات دارابی» کارشناس غیرواگیر مرکز بهداشت شهدای والفجر بر ضرورت آموزش بیماران دیابتی در زمینه خود مراقبتی تأکید کرد و گفت: افراد مبتلا به دیابت اگر تغذیه سالم را برگزینند و ورزش منظم  را در برنامه روزانه بگنجانند تا حد زیادی مخاطرات مخرب این بیماری را حذف و کنترل کرده و سال‌های بیشتری از عمر خود را می‌توانند با کیفیت مطلوب سپری کنند. /م. اصل نژاد

  • گروه خبری : اخبار,بک آپ خبر,اخبار واحدها
  • کد خبری : 73602
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید