متن استاتیک شماره 63 موجود نیست
  • 1403/10/30
  • - تعداد بازدید: 91
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مرکز بهداشت شهدای والفجر

میانسالان تحت پوشش مرکز بهداشت شهدای والفجر از نظر فعالیت بدنی ارزیابی شدند

تعداد یکصد و سه هزار و 65 نفر از میانسالان 30 تا 59 سال از سوی مرکز بهداشت شهدای والفجر از نظر فعالیت بدنی مورد ارزیابی قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهدای والفجر، مهندس «جمال دهقان فرد» مسوول سلامت خانواده و جمعیت این مرکز گفت: به همت ناظران، مراقبان سلامت، ماماها و بهورزان در مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه های سلامت، پایگاه های پزشک خانواده و خانه های بهداشت، از ابتدای فروردین تا پایان دی سال 1403 تعداد یکصد و سه هزار و 65 نفر از میانسالان30 تا 59 سال از نظر فعالیت بدنی ارزیابی شدند و خدمات گروه سنی میانسالان را دریافت کردند.

«دهقان فرد» در خصوص اهمیت فعالیت بدنی در میانسالان بیان کرد: شیوه زندگی سالم نقش به سزایی در حفظ سلامتی و پیشگیری از بیماری ها دارد. متاسفانه رفتارهای نادرست در این حوزه نظیر رژیم غذایی نامناسب، کم تحرکی و استعمال دخانیات در جامعه رواج یافته است. اصلاح این رفتارها و هدایت افراد به سوی تغییر، نیازمند مشاوره و ارایه راهکارهای موثر از جانب افراد آموزش دیده می باشد.

او افزود: رفتارهای پرخطر مانند رانندگی پرخطر، پرخوری و تغذیه نامطلوب، روابط جنسی پرخطر و محافظت نشده، زندگی بی تحرک، استعمال دخانیات، مصرف مشروبات الکلی، مصرف مواد مخدر عامل اصلی ایجاد بسیاری از شرایط خاص بهداشتی و بیماری ها است. در میان همه رفتارهای پرخطر، زندگی بدون تحرک یک مشکل بهداشت عمومی در دنیا است و به عنوان یک عامل خطر مستقل در بیماریهای مزمن جسمی و روانی محسوب می شود. عدم تحرک بدنی چهارمین عامل خطر مرگ و میر جهانی شناخته شده است و عامل خطر حدود یک چهارم سرطان ها، دیابت و بیماری ایسکمیک قلبی محسوب می شود.

«مریم یارپزشکان» کارشناس سلامت میانسالان مرکز بهداشت شهدای والفجر در خصوص توصیه های عمومی فعالیت جسمانی اظهار داشت: توصیه می شود که تمامی میانسالان سالم برای بهبود و حفظ سلامت خود فعالیت جسمانی هوازی (استقامتی) با شدت متوسط را حداقل به مدت 150 دقیقه در سه یا پنج روز در هفته یا حداقل 30 دقیقه در روز یا فعالیت جسمانی هوازی شدید را حداقل به مدت 20 الی 25 دقیقه در 3 روز هفته را انجام دهند.

یارپزشکان عنوان کرد: می توان برای عمل به این توصیه از ترکیب فعالیت متوسط و شدید نیز بهره جست. به عنوان مثال یک فرد می تواند با راه رفتن سریع به مدت 30دقیقه دو بار در هفته و دویدن ملایم به مدت 25دقیقه در دو روز دیگر به توصیه فوق عمل نماید.

او خاطر نشان کرد: فعالیت هوازی با شدت متوسط را که عموما معادل با راه رفتن سریع است و به نحو چشمگیری ضربان قلب را تسریع می کند، می توان با جمع دوره هایی که حداقل 10دقیقه یا بیشتر طول می کشند، به 30دقیقه توصیه شده رساند. دویدن نمونه ای از فعالیت شدید است و باعث تنفس سریع و افزایش قابل ملاحظه در ضربان قلب می شود.

از ابتدای سال تا پایان دی ماه تعداد نهصد و شصت و چهار هزار عدد کپسول VD3 -50000 واحد در مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه های سلامت، پایگاه های پزشک خانواده و خانه های بهداشت به گروه های سنی جوانان، میانسالان و سالمندان توزیع گردید. /م.اصل نژاد

  • گروه خبری : اخبار,بک آپ خبر,اخبار واحدها
  • کد خبری : 116988
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید