متن استاتیک شماره 63 موجود نیست
  • 1400/10/19
  • - تعداد بازدید: 185
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
مرکز بهداشت شهدای والفجر

میانسالان ( 30 تا 59 سال) از نظر فعالیت بدنی ارزیابی شدند

رئیس مرکز بهداشت شهدای والفجر از ارزیابی فعالیت بدنی 109 هزار و نهصد و چهل و سه نفر از میانسالان 30 تا 59 سال تحت پوشش این مرکز خبر داد.

 

رئیس مرکز بهداشت شهدای والفجر از ارزیابی فعالیت بدنی  109 هزار و نهصد و چهل و سه نفر از میانسالان 30 تا 59 سال تحت پوشش این مرکز خبر داد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهدای والفجر، دکتر " احمد رضازاده" با اعلام این خبر گفت: جهت ارتقاء سلامت میانسالان در  زمان شیوع بیماری کووید 19 به همت ناظران، مراقبان سلامت، ماماها و بهورزان در مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه های سلامت، پایگاه های پزشک خانواده و خانه های بهداشت تحت پوشش مرکز بهداشت شهدای والفجر تعداد 109 هزار و نهصد و چهل سه نفر از میانسالان ( 30 تا 59 سال ) از نظر فعالیت بدنی ارزیابی شدند و خدمات گروه سنی میانسالان را دریافت نمودند .

 دکتر "نزهت کاظمی"  مسئول واحد سلامت خانواده و جمعیت در خصوص فعالیت بدنی و پرهیز از زندگی بی تحرک میانسالان در اپیدمی کرونا  گفت : همه گیری کووید 19موجب در خانه ماندن بسیاری از افراد و افزایش فعالیت های نشستنی شده است. انجام همان فعالیت های ورزشی مانند شرایط قبل از بیماری دشوار شده و این دشواری برای افرادی که به طور معمول فعالیت بدنی کافی نداشته اند، بیشتر است .

وی افزود: انجام هر اندازه فعالیت بدنی برای تمام گروه های سنی بسیار ضروری است، انجام 4 -3 دقیقه حرکات ورزشی سبک مانند راه رفتن یا حرکات کششی، بهبود گردش خون و فعالیت عضلانی را به همراه دارد. فعالیت بدنی منظم هم برای بدن و هم روان مفید است و موجب کاهش فشار خون بالا شده و به کنترل وزن کمک می کند و خطر بیماری های قلبی عروقی، سکته مغزی، دیابت نوع 2 و سرطان های مختلف را کاهش می دهد که همه این بیماریها، می توانند آسیب پذیری بیشتری در برابر کووید 19 ایجاد کنند .

کاظمی در خصوص اهمیت فعالیت بدنی گفت: فعالیت بدنی باعث بهبود آمادگی جسمانی عضلانی و آمادگی جسمانی قلبی تنفسی، بهبود سلامت استخوان، بهبود عملکرد، کاهش فشار خون ، بیماری عروق کرونر قلب ، سکته مغزی ، دیابت ، افسردگی و انواع مختلف سرطانها از جمله سرطان پستان و سرطان روده بزرگ، کاهش خطر زمین خوردن و کاهش خطر شکستگی مفصل ران یا مهره ها، تنظیم تعادل انرژی و کنترل وزن می شود.
"مریم یارپزشکان" کارشناس سلامت میانسالان در خصوص نمونه ای از تمرینات ورزشی در خانه افزود : در محیط خانه پیاده روی سریع انجام دهید، در صورت نداشتن مشکلات عضلانی اسکلتی از پله ها بالا و پایین بروید یا طناب بزنید، این تمارین را 15دقیقه دو تا سه بار روزانه انجام دهید، با فیلم های آموزشی ورزش کنید، در صورت داشتن وسایل ورزشی مانند تردمیل، دوچرخه ثابت یا اسکی فضایی از آنها استفاده کنید، یوگا و تکنیک های تنفسی به کاهش استرس کمک می کند .

در پایان خاطر نشان کرد: در صورت داشتن هر یک از علایم زیر باید فعالیت بدنی قطع و با یک پزشک مشاوره صورت گیرد :
تب و درد بدن، تنگی نفس در حال استراحت، درد قفسه سینه ، تغییرات ناگهانی ضربان قلب، سرفه خشک، تنگی نفس نامناسب با فعالیت، احساس ناخوشی حین ورزش، حتی اگر احساس بیماری وجود ندارد روزانه درجه حرارت بدن کنترل گردد، در صورتی که علایم تب یا سرفه های شدید وجود دارد کنترل درجه حرارت صورت گیرد، در صورت وجود تب در حال حاضر یا چند روز گذشته از هرگونه فعالیت بدنی برای حداقل چهارده روز بعد از فروکش کردن تب اجتناب گردد و با پزشک مشورت گردد، استفاده از استامینوفن به صورت پیشگیری توصیه نمی شود چون باعث پوشاندن علایم می گردد.

از ابتدای سال تا پایان آذر ماه تعداد  446 هزار و صد و پنجاه و نه عدد کپسول VD3 -50000 واحد در مراکز خدمات جامع سلامت ، پایگاه های سلامت ، پایگاه های پزشک خانواده و خانه های بهداشت به گروه های سنی جوانان، میانسالان و سالمندان توزیع گردید .

 

محمدعلی واعظ زاده- مسئول روابط عمومی مرکز بهداشت شیراز شهدای والفجر

  • گروه خبری : اخبار,بک آپ خبر,اخبار واحدها
  • کد خبری : 53533
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید