مرکز بهداشت شهدای والفجر
غربالگری تغذیه برای کارکنان ستادی مرکز بهداشت شهدای والفجر انجام شد
به منظور ارتقای سلامت تغذیه ای کارکنان، غربالگری تغذیه و ارائه رژیم غذایی برای کارکنان واحد های ستادی این مرکز انجام شد.
به منظور ارتقای سلامت تغذیه ای کارکنان، غربالگری تغذیه و ارائه رژیم غذایی برای کارکنان واحد های ستادی این مرکز انجام شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهدای والفجر؛ « الهام کاووسی» مسوول واحد بهبود تغذیه این مرکز با اعلام این خبر گفت: تغذیه نقش مهمی در سلامت شاغلین ایفا میکند. رژیم غذایی ضعیف میتواند منجر به بروز مشکلات متعددی ازجمله کاهش بازده کاری، افت انرژی، افزایش وزن، ابتلا به بیماریها و افزایش هزینه درمان کارکنان گردد. در حالی که تغذیه ناسالم به سلامت آسیب می زند و موجب کاهش عملکرد شغلی میشود، جایگزینهای سالم و رژیم غذایی متعادل میتواند بهطور قابلتوجهی بهرهوری در محیط کار را افزایش دهد. تحقیقات نشان داده که تغذیه نامناسب میتواند کارایی کارکنان را تا 20٪ کاهش دهد و بهطور مستقیم با غیبت، بیماری، روحیه ضعیف مرتبط است.
او افزود: در چنین شرایطی بهره مندی از اصول پیشگیری اولیه، غربالگری و انجام مداخلات آموزشی به عنوان یک ضرورت مورد تاکید قرار می گیرد و انجام مداخلات اجرایی جهت پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی و در نهایت کمک به ارتقاء سلامت جامعه، حائز اهمیت است به طوری که از این طریق می توان در کنار بهره گیری از رفتارهای سلامت از اضافه وزن و چاقی پیشگیری نمود و تا حد زیادی از بار این بیماری و بیماری های مرتبط کاست.
کاووسی اظهار داشت: در همین راستا و با توجه به اهمیت بررسی وضعیت تغذیه کارکنان، واحد بهبود تغذیه این مرکز برای ارتقا سلامت تغذیه ای کارکنان اقدام به برگزاری غربالگری و مشاوره تغذیه برای کارکنان مرکز بهداشت شهدای والفجر در چهار هفته متوالی نمود.
مسوول بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهدای والفجر ادامه داد: در این غربالگری، شاخص های تن سنجی(قد، وزن و دور کمر)، اندازه گیری و مراقبت های تغذیه ای از سوی مراقب سلامت در سامانه سیب ثبت و مشاوره تخصصی تغذیه برای افراد که نیازمند ارجاع به کارشناس تغذیه بودند صورت گرفت./م.اصل نژاد
نظر دهید