به گزارش روابط عمومی
دوره آموزشی نقش تغذیه در اضافه وزن و چاقی در دوران بارداری
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهدای والفجر؛ دوره آموزشی نقش تغذیه در اضافه وزن و چاقی در دوران بارداری جهت 90 نفر از طلاب خانم حوزه علمیه فاطمیه (شاه قیس) و مکتب الزهرا در 29 بهمن ماه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهدای والفجر؛ دوره آموزشی نقش تغذیه در اضافه وزن و چاقی در دوران بارداری جهت 90 نفر از طلاب خانم حوزه علمیه فاطمیه (شاه قیس) و مکتب الزهرا در 29 بهمن ماه برگزار شد.
خانم <<مریم مهارت کارشناس>> مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهدای والفجر گفت: دوره بارداری، یکی از دورانهای طلایی زندگی است که البته انتظار میرود بسیار شیرین سپری شودو با این وجود گاهی عوارض قابل پیشگیری و غیرقابل پیشگیری، طعم این دوران را به تلخی میکشانند. بارداری تنها یک فرآیند نه ماهه نبوده و فردی که قصد فرزندآوری دارد پیش از این دوره باید تحت مراقبتهای بهداشتی و پزشکی قرار گیرد؛ چراکه سر رشته بسیاری از عارضههای بارداری در قبل از این دوران قرار گرفته و یکی از مهمترین دلایل این عوامل خطر آفرین، اضافه وزن و چاقی بانوان پیش از شروع بارداری است.
خانم <<هاجر درویشیان>>کارشناس تغذیه مرکز جامع خدمات سلامت مکتب جعفری، هدف از این جلسه را افزایش آگاهی بانوان نسبت به لزوم شروع بارداری با وزن طبیعی و الگوی غذایی سالم پیش، حین و پس از بارداری دانست و عنوان کرد: خطر ابتلا به دیابت، مسمومیت بارداری، سقط جنین، مردهزایی، سزارین اورژانسی و عفونت زخم بعد از سزارین در زنانی که با اضافه وزن یا چاقی باردار میشوند، بیشتر است.
خانم <<راضیه محبپور>> حقیقی، کارشناس تغذیه پایگاه خدمات جامع سلامت امام حسین(ع) افزود: هرچند در این دوران باید افزایش وزن داشته باشند اما این وزن گیری باید به شدت تحت نظر کارشناس تغذیه بوده که خود یک عامل استرس زا می باشد؛ بنابراین تا حد امکان باید سعی شود تا بانوان با وزن طبیعی باردار شوند تا هم عوارض بارداری کاهش یابد و هم بتوانند این دوران را با آرامش بیشتری سپری کنند.
وی همچنین در مورد ضرورت مصرف مکملهای یدوفولیک، آهن، مولتی ویتامین و ویتامین دی بر اساس دستورالعملهای کشوری وزارت بهداشت توضیحاتی ارائه داده و عنوان کرد که بهتر است کمبودهای ریزمغذیها نیز پیش از بارداری در زوجین بررسی و مرتفع گردند.
نظر دهید