متن استاتیک شماره 63 موجود نیست
  • 1401/08/09
  • - تعداد بازدید: 62
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
مرکز بهداشت شهدای والفجر

دوره آموزشی اهمیت فعالیت بدنی و مراقبت های ادغام یافته سلامت میانسالان برگزار شد

دوره های آموزشی با موضوعات اهمیت فعالیت بدنی و مراقبت های ادغام یافته سلامت میانسالان با حضور ناظران، مراقبان سلامت، ماماها و بهورزان برگزار شد.

دوره های آموزشی با موضوعات اهمیت فعالیت بدنی و مراقبت های ادغام یافته سلامت میانسالان با حضور ناظران، مراقبان سلامت، ماماها و بهورزان برگزار شد.

 

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهدای والفجر؛ مهندس «جمال دهقان فرد» مسوول واحد سلامت خانواده و جمعیت این مرکز در خصوص اهمیت شیوه زندگی سالم گفت: شیوه زندگی سالم نقش به سزایی در حفظ سلامتی و پیشگیری از بیماری ها دارد. متاسفانه رفتارهای نادرست در این حوزه نظیر رژیم غذایی نامناسب، کم تحرکی و استعمال دخانیات در جامعه رواج یافته است.

 

او افزود: اصلاح این رفتارها و هدایت افراد به سوی تغییر، نیازمند مشاوره و ارائه راهکارهای موثر از جانب افراد آموزش دیده می باشد. تشویق به انجام فعالیت جسمانی و سایر انتخاب های مربوط به نحوه زندگی سالم، مجموعه شرایطی را ایجاد می کند که بتوان از همه مزایای شیوه زندگی سالم در سطح فرد و جامعه بهره برد.

دکتر «عظیمه دهقانی» متخصص پزشکی ورزشی در خصوص اهمیت فعالیت بدنی گفت: معیارهای آمادگی جسمانی مرتبط با سلامت و فیزیولوژیک ارتباط تنگاتنگی با ارتقاء سلامت و پیشگیری از بیماری دارند و با انجام فعالیت جسمانی و ورزش منظم بهبود پیدا می کنند و اصولا هدف اصلی از توصیه به ورزش نیز بهبود این معیارها هستند.

 

دهقانی توصیه کرد: تمامی میانسالان سالم برای بهبود و حفظ سلامت خود فعالیت جسمانی هوازی؛ استقامتی با شدت متوسط را حداقل به مدت 150دقیقه در سه تا پنج روز هفته، حداقل 30 دقیقه در روز یا فعالیت جسمانی هوازی شدید را حداقل به مدت 20 الی 25 دقیقه در سه روز هفته را انجام دهند. می توان برای عمل به این توصیه از ترکیب فعالیت متوسط و شدید نیز بهره جست. به عنوان مثال یک فرد می تواند با راه رفتن سریع به مدت  30 دقیقه دو بار در هفته و دویدن ملایم به مدت 25 دقیقه در دو روز دیگر به توصیه فوق عمل نماید.

 

«مریم یارپزشکان» کارشناس سلامت میانسالان خاطر نشان کرد: مراقبت های ادغام یافته سلامت میانسالان (گروه سنی 30 تا 59 سال) با رویکرد پیشگیری از مرگ 30-70 سال و تأکید بر پیشگیری از بیماری ها و مخاطرات شایع دوران میانسالی بر اساس اولویت های سلامت این گروه در زمینه عوامل خطر، بیماری های غیرواگیر، بیماری های واگیر، سلامت روانی، سلامت باروری و جنسی از طریق انجام خدمات زیر در مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه های سلامت، پایگاه های پزشک خانواده و خانه های بهداشت؛ تشخیص و کنترل عوامل خطر، تشخیص و درمان صحیح و به موقع اختلالات و بیماری ها، پیشگیری از بروز عوارض و ناتوانی های احتمالی، درمان عوارض ایجاد شده بر اساس دستورالعمل ها و راهنماهای بالینی، آموزش صحیح به فرد، خانواده و جامعه برای توانمند سازی گروه هدف، ارجاع به موقع به سطوح بالاتر یا همسطح، پیگیری پسخوراند ارجاع انجام می گیرد.

این نشست به همت واحد سلامت خانواده و جمعیت این مرکز و با حضور دویست و سی و دو نفر از ناظران، مراقبان سلامت، ماماها و بهورزان زیر پوشش مرکز در سالن پیامبر اعظم(ع) برگزار شد./م.اصل نژاد

  • گروه خبری : اخبار,بک آپ خبر,اخبار واحدها
  • کد خبری : 68546
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید