متن استاتیک شماره 63 موجود نیست
  • 1400/09/22
  • - تعداد بازدید: 19
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مرکز بهداشت شهدای والفجر

برگزاری کمیته ارتقا سلامت روان کارکنان ادارات توسط مرکز بهداشت شیراز شهدای والفجر

کمیته سند سلامت روان کارکنان ادارات با هدف افزایش آگاهی کارکنان نسبت به سلامت روان در سالن اجتماعات مر کز بهداشت شهدای والفجر برگزار شد.

کمیته سند سلامت روان کارکنان ادارات با هدف افزایش آگاهی کارکنان نسبت به سلامت روان در سالن اجتماعات مر کز بهداشت شهدای والفجر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهدای والفجر، دکتر " امین نعمتی" معاون مرکز بهداشت شهدای والفجر با اشاره به ارتباط نزدیک سلامت روان با بهداشت عمومی و عوامل اجتماعی مؤثر بر سلامت گفت: بدون سلامت روان دستیابی به بخش‌های دیگر سلامت امکان‌پذیر نیست، سلامت روانی از دید سازمان بهداشت جهانی چیزی فراتر از نبود اختلالات روانی است و شامل مواردی مانند خوب ‌بودن ذهنی، ادراک خودکارآمدی، استقلال و خود مختاری، کفایت و شایستگی، وابستگی بین‌نسلی و خود شکوفایی توانمندی‌های بالقوه فکری و هیجانی می‌شود.

وی افزود: در هر بحرانی و بعد آن اختلالات روانی افزایش پیدا می کند که در این میان ارتقا سلامت روان کارکنان می تواند از آسیب های بعدی جلوگیری به عمل آورد.

نعمتی خاطر نشان کرد: در زمان ابتلا کارمندان به بیماری کرونا، در صورت تغییر در خلق و خو بهتر است به یک روانپزشک مراجعه کنند اما مراجعه برای درمان درباره افرادی که در بخش‌های آی‌سی‌یو بستری بوده‌اند به‌ شدت توصیه می‌شود که پس از بهبودی، مراجعه به روانشناس با روانپزشک داشته باشند و بدانند که به درمان‌های کمک‌کننده نیاز دارند یا خیر.

 

"جهانتاب هادی زاده" مسئول واحد سلامت روان، اجتماعی، اعتیاد مرکز بهداشت شهدای والفجر گفت: تحلیل وضعیت نظام سلامت روان کشور نشان می دهد که در حال حاضر محیط درونی در ضعف و محیط بیرونی در تهدید قرار دارد و بهبود موقعیت فعلی، نیازمند ظرفیت سازی درونی نظام سلامت روان و توسعه همکاری بین بخشی از جمله مشارکت مردم است.

وی اظهار داشت: ارتقا سواد سلامت روان کارکنان سازمانها، ادارات و آموزش و توانمند سازی کارکنان سازمانها و ادارات در حیطه سلامت روان، پیگیری جذب روان شناس در سازمانها و ادارات، پیگیری ارجاع کارکنان به مراکز جامع سلامت جهت تشکیل پرونده سلامت روان و راه اندازی فعالیت های تفریحی، رفاهی در حیطه سلامت روان در راستای ارتقای آگاهی سلامت روان کارکنان سازمانها و ادارات می تواند تاثیر بسزایی داشته باشد.

 

"مهین انصاری فرد" کارشناس سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی شیراز با تأکید بر افزایش بار بیماری های روانی در جامعه، افزایش موارد اقدام به خودکشی و لزوم اهمیت سلامت روان گفت: هزینه های اقتصادی مستقیم (درمان بازتوانی و پیشگیری) و هزینه های غیر مستقیم ( کاهش توان فردی، کاهش نیروی مولد جامعه، بار خانوادگی) بیماری ها و اختلالات روانی بسیار سنگین است. به دنبال شیوع اختلالات روانی، انواع آسیب های اجتماعی و متعاقباً هزینه های انتظامی و قضایی جامعه افزایش می یابد.

وی افزود: در برخی آمارها بیشترین میزان از کارافتادگی و کاهش نیروی مولد جامعه مربوط به بیماری های روانی است که این خود باعث کند شدن و کاهش احتمال دستیابی به اهداف توسعه را به همراه دارد.

محمدعلی واعظ زاده- مسئول روابط عمومی مرکز بهداشت شیراز شهدای والفجر

  • گروه خبری :
  • کد خبری : 51958
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید