متن استاتیک شماره 63 موجود نیست
  • 1399/12/06
  • - تعداد بازدید: 308
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مرکز بهداشت شهدای والفجر

برگزاری جلسه آموزشی برای پزشکان و کارکنان مراکز تحت پوشش مرکز بهداشت شهدای والفجر، شیراز

به مناسبت هفته ملی سلامت مردان (1 لغایت 7 اسفند ماه )جلسه آموزشی با شرکت 32 نفر از پزشکان و کارکنان مراکز خدمات جامع سلامت برگزار گردید.

برگزاری جلسه آموزشی  برای پزشکان و کارکنان مراکز تحت پوشش مرکز بهداشت شهدای والفجر، شیراز

به مناسبت هفته ملی سلامت مردان (1 لغایت 7 اسفند ماه )جلسه آموزشی با شرکت 32 نفر از پزشکان و کارکنان مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه های سلامت و دانشجویان مدیریت خدمات بهداشتی درمانی در سالن پیامبر اعظم (ص) این مرکزبهداشت برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهدای والفجر، دکتر "نزهت کاظمی" مسئول واحد سلامت خانواده و جمعیت گفت: جلسه آموزشی در  هفته سلامت ملی مردان با شعار "همه گیری کرونا؛ توجه بیشتر به سلامت مردان" برگزار و روز شمار هفته مذکور و محور های آن به این شرح می باشد:

-          جلب نظر سیاستگزاران و مسئولین نسبت به اهمیت سلامت مردان و تاثیر آن بر سلامت خانواده و جامعه و اقتصاد کلان و اقتصاد سلامت
- افزایش آگاهی جامعه در خصوص سلامت مردان و اطلاع رسانی و حساس سازی در این خصوص
- افزایش آگاهی و دانش مردان در جنبه های مختلف سلامت شامل سبک زندگی سالم، سلامت روان، سلامت باروری، سلامت اجتماعی توضیحات لازم را ارائه دادند .

دکتر "محمدرضا زهری زاده" مسوول واحد تالاسمی مرکز بهداشت شهدای والفجر گفت: علائم هشدار دهنده سرطان پروستات عبارتند از: تکرر ادرار به خصوص در هنگام شب؛ احساس درد و سوزش به هنگام ادرار؛ تاخیر و یا هر اشکال دیگر در شروع ادرار کردن می باشد.

وی در ادامه در خصوص تغذیه و سرطان پروستات افزود: مصرف زیاد گوشت قرمز و چربی های حیوانی شانس ابتلا به سرطان پروستات را زیاد و مصرف انواع سبزی و میوه احتمال ابتلاء را کمتر می کند. در مجموع توصیه می شود که مصرف روزانه گوشت قرمز کمتر از 80 گرم باشد.

شواهدی مبنی بر ارتباط چربی غذاهای حیوانی، چربی غیر اشباع، اسیدهای چرب خالص و انرژی کلی مصرفی و سرطان پروستات وجود دارد. مصرف زیاد چربی باعث چاقی می شود و چاقی بطور غیر مستقیم شانس بسیاری از سرطانها از جمله سرطان پروستات را افزایش می دهد.

در پایان "مریم یارپزشکان" کارشناس سلامت میانسالان خاطر نشان کرد. خود مراقبتی، فعالیتی است که مردم برای حفظ سلامت و برآورده کردن نیازهای جسمی، روانی و اجتمـاعی خود انجام داده و بوسیله آن از بیماری ها یا حوادث پیشگیری و از سلامت خود بعد از بیماری حاد یا ترخیص از بیمارستان، حفاظت می کنند. خودمراقبتی کم هزینه ترین و پرسود ترین اقدام برای ارتقاء سلامت است.

 

" محمدعلی واعظ زاده" مسوول واحد روابط عمومی مرکز بهداشت شیراز شهدای والفجر

  • گروه خبری : اخبار,بک آپ خبر,اخبار واحدها
  • کد خبری : 37669
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید