مرکز بهداشت شهدای والفجر
برپایی میز آموزش با محوریت نان سالم به مناسبت پویش اطلاع رسانی تغذیه سالم
به مناسبت پویش اطلاع رسانی تغذیه سالم در دهمین روز از این هفته با شعار «نان سالم و مطالبه گری مردم»، به منظور ارتقای آگاهی و آموزش به عموم مردم و در راستای مطالبه و انتخاب نان سالم، واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهدای والفجر اقدام به برپایی میز آموزش و پاسخگویی به سوالات مراجعه کنندگان نمود.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهدای والفجر، «الهام کاووسی» مسوول واحد بهبود تغذیه این مرکز گفت: وقتی شهروندان نان کامل و سالم را مطالبه می کنند نانوایان و تولید کنندگان آرد و نهادهای نظارتی ناگزیر به اصلاح کیفیت نان می شوند.
او افزود: در این برنامه از سوی کارشناس تغذیه این مرکز به سوالات مراجعان در مورد انواع نان ها و اهمیت مصرف نان سالم پاسخ داده شد. نمونه ای از انواع نان ها در معرض دید افراد قرار گرفت و در مورد هر یک توضیحاتی ارائه شد. همچنین کلیپ های آموزشی تهیه شده از سوی این واحد در سالن مرکز بهداشت به منظور انتقال بهتر مفاهیم به نمایش گذاشته شد.

کاووسی اظهار داشت: نان، به عنوان غذای اصلی بسیاری از مردم جهان، بخش قابل توجهی از انرژی، پروتئین، املاح و ویتامینهای مورد نیاز بدن انسان را تأمین میکند؛ بنابراین سلامت و کیفیت نان مصرفی از اهمیت ویژهای برخوردار است. استفاده از نان سالم که از آرد سبوسدار و بدون مواد افزودنی زیان آور مانند جوششیرین تهیه شده باشد، میتواند پایهای محکم برای تغذیه صحیح همه اعضای خانواده فراهم کند. در تهیه نان سالم نیازی به استفاده از افزودنی های غیر مجاز نمی باشد.

مسوول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهدای والفجر بیان داشت: یکی از مزایای اصلی نان کامل این است که در مقایسه با غلات تصفیه شده از افزایش قند خون جلوگیری می کند. رعایت فرایند تخمیر نان و رعایت زمان ماندگاری خمیر به منظور انجام تخمیر کامل موجب بهبود کیفیت نان و افزایش ارزش غذایی آن می شود. نان کامل رنگ تیره و بافت زبرتری دارد.برای پیشگیری از ضایعات نان، سعی کنیم به اندازه نیاز نان خریداری و مصرف کنیم.
او خاطر نشان کرد: در هنگام خرید حتما اجازه دهید بخار نان تخلیه شده و سرد گردد و در زمان انتقال به منزل آن را در پوشش پارچه ای قرار دهید./م.اصل نژاد
نظر دهید