متن استاتیک شماره 63 موجود نیست
  • 1404/03/21
  • - تعداد بازدید: 24
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مرکز بهداشت شهدای والفجر

بازرسی و نظارت بهداشتی کارشناسان بهداشت محیط بر توزیع مواد غذایی ویژه عید غدیر خم در حرم مطهر احمد ابن موسی شاهچراغ(ع)

کارشناسان بهداشت محیط به منظور حفظ و ارتقای بهداشت و سلامت زائران در حرم مطهر شاهچراغ (ع) بر توزیع مواد غذایی و سایر اقلام پذیرایی در مراسم عید غدیر خم در حرم مطهر احمد ابن موسی شاهچراغ (ع) نظارت داشتند.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهدای والفجر، دکتر «علی رضا شریعتی» رئیس این مرکز گفت: در ایام عید غدیر خم، بهداشت محیط و نظارت بر توزیع مواد غذایی و سایر اقلام پذیرایی در مراسمات اهمیت ویژه‌ای دارد. در روز عید سعید غدیر خم مراسم توزیع چای، کیک و شام در صحن مطهر حرم شاهچراغ(ع) انجام شد که این مراسم با نظارت از سوی بازرسان بهداشت محیط این مرکز صورت گرفت.

مهندس «محمدعلی محسنی پور» مسوول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهدای والفجر عنوان کرد: در این مراسم اقداماتی همچون نظافت و ضد عفونی کردن محیط پخت و توزیع نوشیدنی، جمع آوری و دفع بهداشتی زباله و پسماند، اطمینان از کیفیت آب آشامیدنی و کلرسنجی، رعایت بهداشتی فردی آشپزان و توزیع کنندگان غذا، رعایت کنترل دمای مناسب نگهداری غذای گرم، استفاده از ظروف یکبار مصرف گیاهی برای توزیع غذا و بررسی بر کیفیت مواد غذایی مطلوب صورت گرفت.

او با تاکید بر نحوه نگهداری مواد غذای پخته شده تاکید کرد: مواد غذایی پخته شده را نباید به مدت طولانی، بیش از دو ساعت، در دمای محیط نگهداری کرد همچنین باید از بسته بندی غذای آماده شده بیش از دو ساعت قبل از مصرف اجتناب کرد. در صورت استفاده از ظروف یکبار مصرف برای توزیع چای و مواد غذایی گرم، بهتر است از ظروف یکبار مصرف بر پایه گیاهی، سلولزی و آلومینیومی استفاده شود./م.اصل نژاد

  • گروه خبری : اخبار,بک آپ خبر,اخبار واحدها
  • کد خبری : 126297
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید