متن استاتیک شماره 63 موجود نیست
  • 1398/07/30
  • - تعداد بازدید: 145
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
از سوی واحد سلامت مرکزبهداشت شهدای والفجر انجام شد:

باز آموزی 57 نفر از ناظران و مراقبان سلامت با هدف ارتقاء سلامت نوجوانان و جوانان شیرازی

باز آموزی 57 نفر از ناظران و مراقبان سلامت با هدف ارتقاء سلامت نوجوانان و جوانان شیرازی

باز آموزی  57 نفراز ناظران و مراقبان سلامت با هدف ارتقاء سلامت نوجوانان و جوانان شیرازی در مرکز بهداشت شهدای والفجر در مهر 1398  در این مرکز برگزار گردید. 

مریم لیمویی مسوول واحد سلامت نوجوانان ، جوانان و مدارس با اعلام این موضوع گفت:  نوجوانان و جوانان بخش بزرگی ازجمعیت پویا و آینده ساز کشور ها را تشکیل می دهند . جهان آینده براساس دانش، نگرش و رفتار آنان شکل می گیرد، بدین لحاظ سرمایه گذاری جوامع درامر سلامت و آموزش ایشان امری زیر بنایی تلقی می گردد که همگام با توسعه یافتگی کشورها رشد می نماید. 

در ادامه زهرا رنجبر کارشناس سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس این مرکز با اشاره به اینکه جوانی یکی از مراحل مهم رشدی است، گفت: طبق تعریف به گروه سنی 29-18سال جوان اطلاق می گردد،  هر چند در بررسی تغییرات رشدی عمدتا از رشد دوران کودکی و نوجوانی صحبت می‌شود، در دوران جوانی نیز تغییرات رشدی بوجود می‌آید و در نتیجه ویژگی ها و نیازهایی را که خاص این دوره سنی است ایجاد می‌کنند که ارضاء و تامین این نیازها از اهمیت زیادی برخوردار است. 

او اضافه کرد: تامین این نیازها در سلامت فردی و اجتماعی جوان تاثیر مهمی دارد، از این ‌رو تامین شرایطی برای فراهم نمودن امکانات لازم برای نیازها مورد تاکید روانشناسان و متخصصان است، معاینات جوانان و آموزش موضوعات ازدواج سالم، رفتارهای سالم و پیشگیری از رفتارهای پرخطر پیشگیری از سوانح و حوادث ترافیکی و سبک زندگی سالم ( مهارت های اجتماعی ) گامی مهم در ارتقاء سلامت جوانان است . 

در خاتمه مریم یارپزشکان کارشناس سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس این مرکز، در خصوص ارتقاء سلامت نوجوانان خاطر نشان کرد: برخورداری از سلامت یکی از نیازها و حقوق اساسی بشر و زیر بنای توسعه پایدارجوامع تلقی می شود . دانش آموزان سرمایه های اصلی کشور هستند و پرورش آنها از اهداف اصلی برنامه های توسعه اجتماعی، اقتصادی است . اکثر قریب به اتفاق این گروه سنی در حال تحصیل بوده و در معرض مخاطرات جسمی ، رفتاری و اجتماعی ویژه این سنین هستند و ارائه خدمات بهداشتی ، ارتقای آگاهی و دانش بهداشتی و تقویت رفتارهای مثبت بهداشتی از بروز بیشتر این مخاطرات جلوگیری می کند . 

گفتنی است در این جلسه آموزشی در خصوص ارتقاء پوشش و کیفیت خدمات به نوجوانان و جوانان ، آموزش به جوانان، دانش آموزان، والدین و کارکنان مدرسه ، معاینات پدیکلوز(شپش) گروه هدف، مدارس مروج سلامت، پرونده سلامت مدارس، سامانه سیب و لزوم تکمیل پوشه الکترونیک سلامت نوجوانان ، جوانان و مدارس توضیحات لازم داده شد و سی دی نحوه بررسی صحیح موی سر از نظر وجود آلودگی شپش سر با هدف آموزش به گروه های هدف، بین افراد شرکت کننده توزیع گردید.


  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبری : 10669
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید