مرکز بهداشت شهدای والفجر
انجام غربالگری و مشاوره تخصصی تغذیه برای رابطان سلامت ادارات
کارکنان ادارات و سازمان ها به دلیل شرایط زندگی و تحرک بدنی ناکافی، جزء افرادی هستند که میزان شیوع اضافه وزن و چاقی در آنها بیشتر است.
کارکنان ادارات و سازمان ها به دلیل شرایط زندگی و تحرک بدنی ناکافی، جزء افرادی هستند که میزان شیوع اضافه وزن و چاقی در آنها بیشتر است.
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهدای والفجر؛ «الهام کاووسی» مسوول بهبود تغذیه این مرکز گفت: به دلیل کم تحرکی در کارکنان ادارات و سازمان ها میزان شیوع اضافه وزن و چاقی در آنها بیشتر است که در چنین شرایطی بهره مندی از اصول پیشگیری اولیه، غربالگری و انجام مداخلات آموزشی به عنوان یک ضرورت مورد تاکید قرار می گیرد و انجام مداخلات اجرایی برای پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی و در نهایت کمک به ارتقاء سلامت جامعه، حائز اهمیت است، به طوریکه از این طریق می توان در کنار بهره گیری از رفتارهای سلامت از اضافه وزن و چاقی پیشگیری نموده و تا حد زیادی از بار این بیماری و بیماری های مرتبط کاست.
وی افزود: در همین راستا و برای بهبود تغذیه کارکنان ادارات، واحد بهبود تغذیه با همکاری واحد جلب مشارکت ها این مرکز، اقدام به برگزاری کلاس آموزشی و همچنین غربالگری تغذیه برای رابطان سلامت ادارات زیر پوشش مرکز بهداشت شهدای والفجر نمود.
کاووسی اظهار داشت: در این نشست موضوعات پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی و اهمیت مصرف نان سبوس دار، همچنین در رابطه با عوارض چاقی، عوامل ایجاد کننده اضافه وزن و چاقی، اصلاح الگوی غذایی و فعالیت بدنی از سوی «زهرا میرزایی» کارشناس واحد بهبود تغذیه این مرکز آموزش داده شد.
در ادامه نشست غربالگری تغذیه، بررسی شاخص های تن سنجی و عادات غذایی رابطان سلامت از سوی کارشناسان تغذیه انجام و به افراد پرخطر مشاوره تخصصی تغذیه به صورت فردی ارائه شد./م.اصل نژاد
نظر دهید