مرکز بهداشت شهدای والفجر
انجام 6 هزار و 887 بازرسی و نظارت بهداشتی در شبهای ماه مبارک رمضان از سوی کارشناسان بهداشت محیط
رئیس مرکز بهداشت شهدای والفجر از اجرای طرح تشدید نظارت های بهداشتی بر مراکز تهیه، تولید، توزیع و عرضه مواد غذایی حساس در ماه مبارک رمضان خبر داد.
رئیس مرکز بهداشت شهدای والفجر از اجرای طرح تشدید نظارت های بهداشتی بر مراکز تهیه، تولید، توزیع و عرضه مواد غذایی حساس در ماه مبارک رمضان خبر داد.
به
گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهدای والفجر؛ دکتر " علیرضا شریعتی "
گفت: در ماه مبارک رمضان 6 هزار و 887 بازدید از مراکز تهیه، تولید، توزیع و عرضه
مواد غذایی حساس به ویژه قنادی ها و مراکز طبخ حلیم و آش در دو شیفت قبل از
افطار و پس از افطار، از سوی 56 تیم از کارشناسان بهداشت محیط این مرکز انجام
پذیرفته است.
رئیس
مرکز بهداشت شهدای والفجر با بیان اینکه نانواییها، آشپزخانهها، رستورانها، فستفودها،
اغذیه فروشی و قنادیها در اولویت کاری نظارتهای بهداشتی ماه مبارک رمضان بوده است،
ادامه داد: البته سایر واحدهای صنفی از جمله میوه فروشیها، مراکز عرضه گوشت،
مرغ، ماهی و مواد پروتئینی و دیگر مجموعههای فعال هم مورد بازدید قرار گرفته و
این نظارتها پس از افطار شامل تمامی واحدها بوده است.
شریعتی
با اشاره بر این که در زمان اجرای طرح نظارتی ماه مبارک رمضان چندین مورد اخطار و
پلمب داشتیم افزود: این بازدیدها منجر به انجام 76 اقدام قانونی معرفی به
تعزیرات، 16 مورد پلمب و معدوم سازی چهار هزار و نود و یک کیلوگرم مواد غذایی فاسد
و فاقد مشخصات شده است./م.اصل نژاد
نظر دهید