متن استاتیک شماره 63 موجود نیست
  • 1401/06/14
  • - تعداد بازدید: 128
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مرکز بهداشت شهدای والفجر

آموزش تغذیه در بحران با حضور کارکنان و امدادگران هلال احمر شیراز

نشست آموزشی تغذیه در بحران، با حضور امدادگران هلال احمر شیراز در سالن پیامبر اعظم(ع) این مرکز برگزار شد.

نشست آموزشی تغذیه در بحران، با حضور امدادگران هلال احمر شیراز در سالن پیامبر اعظم(ع) این مرکز برگزار شد.

 

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهدای والفجر؛ «الهام کاووسی» مسوول واحد بهبود تغذیه این مرکز گفت: مخاطرات طبیعی چون زلزله، آتشفشان، سونامی، سیل، خشکسالی، طوفان، آفت ها و بیماری ها، آتش سوزی، یخچال ها، بهمن و رانش زمین  هر ساله باعث مرگ هزاران نفر در دنیا می شوند، متاسفانه کشور ما از جمله کشورهای آسیب پذیر بوده و یکی از بالاترین رویدادهای بلایای طبیعی را به خود اختصاص داده است.

 

او افزود: بدیهی است که راهبردهای مناسب جهت مقابله با این شرایط بحرانی و تامین امنیت غذا و تغذیه در سطح خانوارها ضرورت دارد. در همین راستا کلاس آموزشی مدیریت تغذیه در بحران توسط واحد بهبود تغذیه این مرکز برای امدادگران و پرسنل هلال احمر برگزار شد.

 « مرجان منوریان» کارشناس تغذیه  واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهدای والفجر گفت: سبد غذایی می بایست حداقل نیاز افراد به انرژی، پروتئین، چربی و ریزمغذی ها را برای انجام فعالیت فیزیکی سبک برای افراد فراهم نماید و برای گروه های آسیب پذیر مانند کودکان، مادران باردار و شیرده، سالمندان و معلولین برنامه تغذیه تکمیلی و یا درمانی در نظر گرفته شود تا علاوه بر تامین نیازهای تغذیه ای افراد، از بروز و شیوع سوء تغذیه جلوگیری گردد.

در این نشست در خصوص تاثیر بحران های مختلف بر وضعیت تغذیه، امداد های تغذیه ای، مدیریت تغذیه قبل از بحران، حین بحران و بعد از بحران و ویژگی های سبد غذایی مناسب جهت توزیع در جمعیت آسیب دیده آموزش های لازم داده شد./م.اصل نژاد

  • گروه خبری : اخبار,بک آپ خبر,اخبار واحدها
  • کد خبری : 66124
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید