متن استاتیک شماره 63 موجود نیست
  • 1398/10/15
  • - تعداد بازدید: 168
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
به گزارش روابط عمومی

آموزش 170 نفر از کارکنان مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری

آموزش 170 نفر از کارکنان مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری

170 نفر از کارکنان مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری در دو جلسه آموزشی در مورد دیابت و راه های پیشگیری از آن از سوی کارشناسان مرکز بهداشت شهدای والفجر شیراز آموزش دیدند. 

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهدای والفجر شیراز، در این جلسه آموزشی مسوول واحد مبارزه با بیماری های غیر واگیر این مرکز بهداشت: در طی دهه های اخیر به دلیل تغذیه نامناسب ،افزایش میزان چاقی و کاهش فعالیت بدنی شیوع جهانی دیابت به میزان قابل توجهی افزایش یافته است، به طوری که از سال 1995 تا 2025 جمعیت افراد مبتلا به دیابت نوع 2 ،122 در صد افزایش خواهد یافت. 

دکتر نگارمیرزاد افزود: بیشتر از نیمی از بیماران مبتلا به دیابت نوع دو بدون علامت هستند و یا علایم غیر اختصاصی دارند علایم معمول در این بیماران عبارتنداز: احساس خستگی و بی حوصلگی، گرسنگی، تشنگی، احساس سوزش در انگشتان دست و پا، کاهش وزن، ادرار شبانه، اختلال در بینایی، عفونت های مکرر و تاخیر دربهبود زخم ها و بریدگی ها. 

او گفت: خطر کلی مرگ بین افراد دیابتی حداقل دو برابر خطر مرگ بین همتایان غیر دیابتی آن ها است. مرگ منتسب به قند خون بالا در کشور قابل توجه است و بیشترین میزان را عارضه بیماریهای قلبی عروقی به خود اختصاص داده است. 

دکتر میرزاد خاطر نشان ساخت: این بیماری چند ژنی و چند عاملی است زیرا علاوه بر استعداد ژنتیکی عوامل محیطی نظیر چاقی ، تغذیه نا مناسب و عدم فعالیت بدنی نیز در بروز دیابت تاثیر دارد چاقی مهمترین عامل محیطی دخیل در بروز دیابت نوع 2 است به طوریکه از هر 10 نفر مبتلا به دیابت نوع 2 ، معمولا 8 نفر آن ها چاق هستند و نیاز به کاهش وزن دارند.افزایش چربی در بدن باعث افزایش مقاومت به انسولین و بنابراین بالا رفتن قند خون می شود به همین دلیل است که دیابت نوع 2 در بیش از نیمی از موارد با ورزش و رژیم غذایی که باعث کاهش وزن میشود درمان می گردد.لازم به یاد آوری است چاقی بویژه چاقی شکمی یا مرکزی در دیابت نوع 2 بسیار شایع است .


 

  • گروه خبری : اخبار,بک آپ خبر
  • کد خبری : 18280
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید