متن استاتیک شماره 63 موجود نیست
  • 1401/02/25
  • - تعداد بازدید: 140
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مرکز بهداشت شهدای والفجر

اهمیت کنترل نمک رژیم غذایی در پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی و مرگ زود رس

واحد بیماریهای غیرواگیر به منظور ارتقاء سطح سلامت جامعه نشست آموزشی با حضور مدیران اصناف شیراز برگزار کرد.

 

واحد بیماریهای غیرواگیر به منظور ارتقاء سطح سلامت جامعه نشست آموزشی با حضور مدیران اصناف شیراز برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهدای والفجر، دکتر " نگار میرزاد" مسئول واحد مبارزه با بیماریهای غیر واگیر این مرکز گفت: فشار خون بالا، دلیل اصلی بروز بیماری‌های قلبی عروقی و مرگ‌های زودرس است و اصلی‌ترین عامل خطر قابل تغییر برای ناتوانی و مرگ و میر زودرس ناشی از بیماری­های قلبی، بیماریهای مزمن کلیه و سکته‌ مغزی می باشد.

او افزود: کاهش چربی و نمک رژیم غذایی، نه تنها به کاهش فشار خون کمک می­کند، بلکه باعث کاهش احتمال بروز بسیاری از بیماری­ها از جمله بیماری قلبی عروقی و دیابت می­شود. نمک از عوامل اصلی افزایش فشار خون است. کنترل نمک رژیم غذایی از افزایش فشار خون و سکته مغزی به‌طور قابل توجهی پیشگیری می‌کند.

میرزاد بیان داشت: با توجه به اهمیت کنترل نمک رژیم غذایی در پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی و مرگ زود رس نشست آموزشی با حضور مدیران اصناف شیراز به منظور ارتقائ سلامت جامعه برگزار شد.

در این نشست آموزشی مسئول بیماریهای غیرواگیر مرکز بهداشت شهدای والفجر خاطرنشان کرد: حداکثر نمک مصرفی روزانه نباید بیش از یک قاشق چایخوری باشد و معمولا" بیشتر از نصف نمک مجاز از طریق غذاهای آماده و یا بسته بندی تامین می‌شود. بین مصرف نمک بیش از نیاز بدن و فشار خون بالا ارتباط وجود دارد. واکنش افراد به میزان نمک رژیم غذایی متفاوت است و افراد سالمند نسبت به نمک حساس تر هستند.

میرزاد تأکید کرد: از گذاشتن نمکدان بر سر سفره غذایی خودداری کنید. از خوردن غذاهای شور،کنسرو شده و فراوری شده پرهیز شود. ذائقه فرزندان خود را از کودکی به غذاهای کم نمک عادت دهید./ م. اصل نژاد

 

  • گروه خبری : اخبار,بک آپ خبر,اخبار واحدها
  • کد خبری : 60336
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید