متن استاتیک شماره 63 موجود نیست
  • 1402/02/05
  • - تعداد بازدید: 43
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مرکز بهداشت شهدای والفجر

انجام 6 هزار و 887 بازرسی و نظارت بهداشتی در شب‌های ماه مبارک رمضان از سوی کارشناسان بهداشت محیط

رئیس مرکز بهداشت شهدای والفجر از اجرای طرح تشدید نظارت های بهداشتی بر مراکز تهیه، تولید، توزیع و عرضه مواد غذایی حساس در ماه مبارک رمضان خبر داد.

رئیس مرکز بهداشت شهدای والفجر از اجرای طرح تشدید نظارت های بهداشتی بر مراکز تهیه، تولید، توزیع و عرضه مواد غذایی حساس در ماه مبارک رمضان خبر داد.

 

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهدای والفجر؛ دکتر " علیرضا شریعتی " گفت: در ماه مبارک رمضان 6 هزار و 887 بازدید از مراکز تهیه، تولید، توزیع و عرضه مواد غذایی حساس به ویژه قنادی ها و مراکز طبخ حلیم و آش در دو شیفت قبل از افطار و پس از افطار، از سوی 56 تیم از کارشناسان بهداشت محیط این مرکز  انجام پذیرفته است.

 

رئیس مرکز بهداشت شهدای والفجر با بیان اینکه نانوایی‌ها، آشپزخانه‌ها، رستوران‌ها، فست‌فودها، اغذیه‌ فروشی و قنادی‌ها در اولویت کاری نظارت‌های بهداشتی ماه مبارک رمضان بوده است، ادامه داد: البته سایر واحد‌های صنفی از جمله میوه فروشی‌ها، مراکز عرضه گوشت، مرغ، ماهی و مواد پروتئینی و دیگر مجموعه‌های فعال هم مورد بازدید قرار گرفته و این نظارت‌ها پس از افطار شامل تمامی واحد‌ها بوده است.

 

شریعتی با اشاره بر این که در زمان اجرای طرح نظارتی ماه مبارک رمضان چندین مورد اخطار و پلمب داشتیم افزود: این بازدید‌ها منجر به انجام 76 اقدام قانونی معرفی به تعزیرات، 16 مورد پلمب و معدوم سازی چهار هزار و نود و یک کیلوگرم مواد غذایی فاسد و فاقد مشخصات شده است./م.اصل نژاد
  • گروه خبری : اخبار,بک آپ خبر,اخبار واحدها
  • کد خبری : 77368
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید