متن استاتیک شماره 63 موجود نیست
  • 1401/08/09
  • - تعداد بازدید: 105
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مرکز بهداشت شهدای والفجر

کمیته سلامت و امنیت غذایی با محوریت چالش های مهم در زمینه تغذیه و امنیت غذایی برگزار شد

به منظور حفظ و ارتقای سلامت و بهبود کیفیت زندگی آحاد مردم، و همچنین نهادینه کردن مدیریت، سیاست گذاری، ارزشیابی و هماهنگی در قلمرو سلامت همگانی و امنیت غذا و تغذیه، کمیته سلامت و امنیت غذایی برای گسترش هماهنگی و همکاری های بین بخشی تشکیل شد.

به منظور حفظ و ارتقای سلامت و بهبود کیفیت زندگی آحاد مردم، و همچنین نهادینه کردن مدیریت، سیاست گذاری، ارزشیابی و هماهنگی در قلمرو سلامت همگانی و امنیت غذا و تغذیه، کمیته سلامت و امنیت غذایی برای گسترش هماهنگی و همکاری های بین بخشی تشکیل شد.

 

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهدای والفجر؛ دکتر " علیرضا شریعتی" سرپرست این مرکز با اشاره به قوانین جاری کشور و مشخص بودن وظایف هر سازمان از شهرداری ها، سازمان راهداری و اتاق اصناف درخواست کرد برای ارتقاء آگاهی هایی مردم و افزایش امنیت و سلامت در محیط و جامعه نسبت به جمع آوری دست فروشان و فروشندگانی که با شعار غذای خانگی سلامت مصرف کنندگان را به خطر می اندازند اقدام شود. 

شریعتی بیان داشت: علیرغم تلاش های شبانه روزی کارشناسان بهداشتی مرکز بهداشت به منظور حفظ و ارتقاء سطح سلامت شهروندان افرادی سود جو در غالب فروشندگان دوره گرد اقدام به تهدید مستقیم سلامت عمومی می نمایند.

" جعفر طاهری" سرپرست معاونت سیاسی امنیتی و اجتماعی فرمانداری شیراز نیز از اجرای طرح ساماندهی اغذیه فروشی های سیار خبر داد و افزود: در این طرح، بازدیدهای مشترک شبانه در چند نوبت از مراکز عرضه سیار کباب و جگر در سطح  شهر انجام و با هرگونه فعالیت فاقد مجوز که بر هم زننده نظم و سلامت عمومی جامعه باشد، برخورد می‌شود که در این راستا شهرداری شیراز با حمایت دستگاه های حاکمیتی و نظارتی، حسب وظیفه ذاتی خود و بر اساس قوانین و ضوابط مربوطه، نسبت به جمع آوری این مشاغل مزاحم اقدام خواهد کرد.

مهندس" محمدعلی محسنی پور" مسوول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهدای والفجر با بیان اینکه اساسا مواد اولیه مورد مصرف در این اماکن، به دلیل فقدان هویت بهداشتی، تهدید علیه بهداشت و سلامت عمومی محسوب می گردد، تاکید کرد: افرادی که از دست ‌فروشی‌ها مواد غذایی خریداری و مصرف می‌کنند، باید بدانند که هیچ نظارتی بر نحوه تهیه، تولید، نگهداری و طبخ آنها وجود نداشته و از نظر بهداشتی تایید نمی شود./م. اصل نژاد

  • گروه خبری : اخبار,بک آپ خبر,اخبار واحدها
  • کد خبری : 68613
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید