متن استاتیک شماره 63 موجود نیست
  • 1401/03/04
  • - تعداد بازدید: 305
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مرکز بهداشت شهدای والفجر

کمیته درون بخشی پیشگیری از آثار سو مصرف مواد دخانی برگزار شد

به منظور پیشگیری از آثار سوء مصرف مواد دخانی کمیته درون بخشی در دفتر مدیریت مرکز بهداشت شهدای والفجر برگزار شد

 

به منظور پیشگیری از آثار سوء مصرف مواد دخانی کمیته درون بخشی در دفتر مدیریت مرکز بهداشت شهدای والفجر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهدای والفجر، دکتر "علیرضا شریعتی" گفت: دودی که از سیگار، قلیان یا پیپ ایجاد میشود نه تنها برای فرد سیگاری بلکه برای اطرافیان نیز مضر بوده و منجر به مشکلات سلامتی خاصی می شود. افراد غیر سیگاری در خانه، محیط کار و اجتماعات مختلف و مکان های عمومی در معرض دود سیگار قرار میگیرند که خطر این کار از کشیدن سیگار بیشتر است زیرا این استنشاق تحمیلی افراد دیگری را که چاره ای جز در معرض دود قرار گرفتن ندارند، تحت تاثیر قرار می دهد.

او افزود: تبعات زیان بار بهداشتی، اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی دخانیات باعث شده تا سازمان بهداشت جهانی در کنار عدم تحرک و سوءتغذیه آنرا تهدیدکننده اصلی سلامت جامعه بداند که قابل دسترسی و قابل پیشگیری است.

رئیس مرکز بهداشت شهدای والفجر عنوان کرد: طبق استراتژی هفته پیشگیری از دخانیات لازم و ضروریست که کلیه مسئولین واحدها در جهت پیشگیری از دخانیات برنامه ریزی لازم را بعمل آورند.

 " جهانتاب هادی زاده" مسئول سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد مرکز بهداشت شهدای والفجر گفت: ارتقاء آگاهی افراد در خصوص مضرات و عوارض قرار گرفتن در این مکان آلوده میتواند از مشکلات و عوارض بعدی کاسته و از نظر اقتصادی، بهداشتی و زیست محیطی برای جامعه مقرون به صرفه باشد.

هادی زاده عنوان کرد: استفاده از محصولات تنباکو عامل اصلی بیماری و مرگ مرتبط با مواد و یک مشکل اصلی سلامت عمومی است. کشیدن مداوم دود انواع تنباکو عامل خطرزا برای شماری از مشکلات سلامت جدی و طولانی مدت مثل فشارخون بالا، دیابت و آسم است. کودکان کسانی که انواع تنباکو را تدخین می کنند در معرض خطر افزایش یافته مجموعه ای از مشکلات مثل عفونت های تنفسی، آلرژی و آسم هستند.

در ادامه این نشست استراتژی و فعالیت های پیشنهادی در هفته دخانیات مورد بحث قرار گرفت و مقرر گردید فعالیت های آموزشی در راستای پیشگیری از مصرف دخانیات جهت عموم مردم و والدین دارای فرزند 12-17 سال توسط کارشناسان سلامت روان مرکز خدمات جامع سلامت و بیمارستان ها برگزار گردد و همچنین انجام مشاوره روانشناختی توسط روانشناسان شاغل در ادارات و ارگانهای دولتی و کارکنان و مسابقه ای در راستای پیشگیری از دخانیات توسط گروه سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد برگزار گردد./

 

  • گروه خبری : اخبار,بک آپ خبر,اخبار واحدها
  • کد خبری : 61040
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید