مرکز بهداشت شهدای والفجر
نظارت کارشناسان بهداشت محیط بر توزیع مواد غذایی در روز عید غدیر خم
کارشناسان بهداشت محیط بر توزیع مواد غذایی و سایر اقلام پذیرایی در مراسم عید غدیر خم در حرم مطهر احمد ابن موسی شاهچراغ(ع) نظارت کردند.
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهدای والفجر، دکتر «علیرضا شریعتی» رئیس این مرکز گفت: در روز عید سعید غدیر خم مراسم توزیع بستنی، پالوده، نهار، کیک، شام در صحن مطهر حرم شاهچراغ(ع) انجام گرفت که این مراسم با نظارت مشترک از سوی بازرسان بهداشت محیط این مرکز و مرکز بهداشت انقلاب صورت گرفت.
در زمان اجرای مراسم مهندس مرادی از بازرسان این مرکز ضمن مدیریت بهداشتی توزیع مواد غذایی بین زائران محترم، به برادران و خواهران خادم و مجری و بانیان این امر خیرخواهانه آموزش بهداشتی داد و اجرای سریع و ایمن توزیع مواد غذایی تاکید کرد.
مهندس «محمدعلی محسنی پور» عنوان کرد: در این مراسم مقدار مواد غذایی توزیع شده، 15 هزار عدد بستنی، 12 هزار عدد پالوده، نه هزار پرس غذای ظهر، ده هزار پرس غذا برای شام و حدودا سه تن کیک در بین زائران توزیع شد که بازرسان ما به طور ویژه بر این مواد غذایی نظارت داشتند.
او تاکید کرد: لازم است در این گونه مراسمات مواد غذایی در کوتاه ترین زمان ممکن دست مصرف کننده برسد تا دمای آن در محدوده دمای بحرانی قرار نگیرد همچنین در طبخ مواد غذایی از ظروف و تجهیزات مناسب استفاده شود و فاصله نگهداری مواد غذایی از زمانی پخت تا زمان مصرف مشروط به رعایت اصول نگهداری مواد غذایی، بیشتر از 2 ساعت نباشد./م.اصل نژاد