متن استاتیک شماره 63 موجود نیست
  • 1399/04/09
  • - تعداد بازدید: 381
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهدای والفجر

شیوه زندگی سالم و ارتقا سلامت میانسالان در گام دوم همه گیری کووید 19

به همت ناظران و مراقبان سلامت، ماماها و بهورزان در مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه های سلامت، پایگاه های پزشک خانواده و خانه های بهداشت، تعداد ده هزار و 400 نفر از میانسالان ( 30 تا 59 سال ) در فصل بهار مراقبت شده و خدمات گروه سنی میانسالان را دریافت نمودند .


رئیس مرکز بهداشت شهدای والفجر گفت: ویروس کرونای جدید تنها به افراد سالمند آسیب نمی زند بلکه تاثیر بالایی نیز روی گروه سنی میانسال در پی دارد.

دکتر "احمد رضا زاده" افزود: گرچه همه اعضا خانواده از کوچک تا بزرگ و زن و مرد در معرض خطر کورونا ویروس هستند، اما در سالهای پایانی میانسالی و پس از آن ، خطر ابتلا و بروز علائم در افراد مبتلا شدیدتر و احتمال مرگ و میر در اثر ابتلا به کرونا بیشتر است.

مسئول واحد سلامت خانواده و جمعیت بیان داشت: با هدف ارتقاء سلامت میانسالان در مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه های سلامت، پایگاه های پزشک خانواده و خانه های بهداشت خدمات گروه سنی میانسالان ارائه می شود.

دکتر "نزهت کاظمی" گفت: شیوه زندگی سالم در میانسالان در گام دوم همه گیری کووید 19 بسیار ارزشمند است و شامل: مدیریت تغذیه فردی و خانوادگی، فعالیت بدنی و تمرینات ورزشی مناسب و مدیریت ترک دخانیات در شرایط اپیدمی کووید19 می باشد. و در شیوه زندگی سالم شاخصهای تن سنجی و ارزیابی الگوی تغذیه ، ارزیابی فعالیت بدنی، ارزیابی سلامت روان، غربالگری اولیه درگیری با مصرف دخانیات، مواد و الکل  و خطر سنجی بیماریهای قلبی عروقی توسط مراقبین سلامت، ماما و بهورز ارائه می گردد .


وی خاط نشان کرد: برای محافظت کامل خانواده، همه اعضا باید در پذیرش اصول بهداشتی  همدل و هم نظر بوده و بدون نقض این اصول به بهبود شرایط خانه و خانواده خود در مقابله با ویروس کرونا کمک کنند

  • گروه خبری : اخبار,بک آپ خبر
  • کد خبری : 25826
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید