مرکز بهداشت شهدای والفجر
جشنواره غذای سالم، سوپ و آش های سنتی از سوی واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهدای والفجر برگزار شد
به مناسبت بسیج ملی تغذیه واحد بهبود تغذیه اقدام به برگزاری جشنواره غذای سالم با عنوان جشنواره سوپ و آش های سنتی در بین کارکنان، با حضور رییس و جمعی از کارکنان ستادی این مرکز نمود.
به مناسبت بسیج ملی تغذیه واحد بهبود تغذیه اقدام به برگزاری جشنواره غذای سالم با عنوان جشنواره سوپ و آش های سنتی در بین کارکنان، با حضور رییس و جمعی از کارکنان ستادی این مرکز نمود.
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهدای والفجر، دکتر «علیرضا شریعتی» رییس این مرکز گفت: تهیه غذاهای سنتی و سالم کمک شایانی به بهبود وزن بدن می کند. آش و سوپ ها به علت این که از گروه های مختلف غذایی در تهیه آن استفاده می شود می تواند مواد مغذی مورد نیاز بدن را تامین کند.
"الهام کاووسی" مسوول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهدای والفجر اظهار داشت: با توجه به شعار بسیج ملی تغذیه با عنوان «حال خوب با وزن مناسب»، یکی از عوامل مهم در چاقی و افزایش وزن به ویژه نوجوانان استفاده از فست فودها و غذاهای آماده است. طبخ غذاهای سنتی و آشنایی خانواده ها با طرز تهیه این غذاها در محیط خانوادگی می تواند نوجوانان را تشویق به مصرف غذاهای سالم کند.
او بیان داشت: به همین منظور و با هدف احیای فرهنگ طبخ غذای سالم و سنتی جشنواره غذای سالم در بین کارکنان این مرکز برگزار شد و به افراد شرکت کننده جوایزی اهدا گردید./م.اصل نژاد
نظر دهید