متن استاتیک شماره 63 موجود نیست
  • 1403/02/09
  • - تعداد بازدید: 167
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مرکز بهداشت شهدای والفجر

جشنواره سالاد سبزیجات و میوه ها به مناسبت هفته سلامت در مرکز بهداشت شهدای والفجر برگزار شد

به مناسبت هفته سلامت، واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهدای والفجر اقدام به برگزاری جشنواره سالاد سبزیجات و میوه ها در بین کارکنان ستادی با حضور رئیس و جمعی از کارکنان این مرکز نمود. 

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهدای والفجر، دکتر «علیرضا شریعتی» رئیس این مرکز تغذیه را عامل تعیین کننده سلامت افراد دانست و گفت: هدف از تغذیه سالم تنها تامین انرژی نیست بلکه هدف اصلی تامین مواد مغذی برای کارکرد مطلوب بدن انسان است. 

رئیس مرکز بهداشت شهدای والفجر مشارکت همکاران در این جشنواره را ارزشمند دانست.

"الهام کاووسی" مسوول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهدای والفجر اظهار داشت: میوه‌ها و سبزی‌ها به علت داشتن ویتامین‌ها، مواد معدنی، آنتی اکسیدان‌ها و فیبرها نقش مهمی در پیشگیری و درمان انواع سرطان ها، بیماری‌های قلبی-عروقی، سکته مغزی، دیابت و چاقی دارند.

او افزود: فیبر موجود در این گروه های مواد غذایی با ایجاد حس سیری، به کاهش وزن کمک می‌کنند. همچنین نقش محافظتی گروه میوه و سبزیجات در ابتلا به سرطان های کولون و رکتوم در مطالعات متعدد مشخص شده است. بنابراین توصیه می گردد از گروه سبزیجات روزانه 3 تا 5 واحد و از گروه میوه ها 2 تا 4 واحد مصرف گردد.

کاووسی عنوان کرد: به همین منظور و با هدف استفاده بیشتر میوه ها و سبزیجات در رژیم غذایی جشنواره سالاد میوه و سبزیجات در بین کارکنان این مرکز برگزار شد.

در این برنامه سالادهای تهیه شده از سوی کارشناسان تغذیه این مرکز مورد ارزیابی قرار گرفت و به افراد برگزیده جوایزی اهدا خواهد شد./م.اصل نژاد

  • گروه خبری : اخبار,بک آپ خبر,اخبار واحدها
  • کد خبری : 100474
کلیدواژه