متن استاتیک شماره 63 موجود نیست
  • 1401/02/04
  • - تعداد بازدید: 1493
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مرکز بهداشت شهدای والفجر

تغذیه در کودکان مبتلا به کرونا

در صورت ابتلای کودکان به بیماری کرونا در کنار مراقبتهای پزشکی، تغذیه صحیح می تواند ضمن کمک به درمان، طول مدت بیماری را کوتاهتر نموده و از اختلال رشد کودک پیشگیری کند.


در صورت ابتلای کودکان به بیماری کرونا در کنار مراقبتهای پزشکی، تغذیه صحیح می تواند ضمن کمک به درمان، طول مدت بیماری را کوتاهتر نموده و از اختلال رشد کودک پیشگیری کند.

در زمان ابتلا به کرونا تغذیه با شیرمادر چگونه است ؟

-      در دوران ابتلا به کرونا تغذیه با شیر مادر برای تقویت سیستم ایمنی کودک می بایست ادامه داشته باشد. چون شیر مادر علاوه بر سیر کردن کودک باعث آرامش نوزادان و کودکان بیمار می شود.

-      اگر کودک به دلیل از دست دادن اشتها یا احساس ناخوشی از شیر خوردن امتناع کرد، با تکرار شیردهی در زمانهای مختلف او را تشویق کنید تا دوباره سینه را بگیرد.

-      در صورتی که کودکان برای شیر خوردن ضعیف هستند، شیر مادر را بدوشید و با فنجان تمیز یا فنجان و قاشق غذا دهید. این روش علاوه بر کمک به حفظ شیر مادر، از مشکلات بعدی جلوگیری می کنید.

تغذیه کودکان بالای 6 ماه در دوران کرونا

-      برای کودکان غذاهای ساده مانند فرنی، سوپ، شیر برنج  تهیه کنید و از دادن غذاهای تند یا چرب خودداری کنید.

-      سوپ گرم، علاوه بر آرام بخش بودن به تامین نیازهای مایعات کودک شما کمک می کند. برای یک سوپ مقوی تر، مقداری برنج یا رشته فرنگی و سبزیجات پخته و خرد شده اضافه کنید. چند قاشق غذاخوری آرد جو دو سر نیز می تواند برای غلیظ کردن سوپ ها در حین گرم کردن استفاده شود.

-      کودکان مبتلا به اسهال مایعات زیادی از دست می دهند جهت جبران مایعات و ویتامین و املاح از دست رفته بدن کودکان و پیشگیری از کم آبی آن ها توصیه می شود با مشورت پزشک پودرهای  ORS و مکمل ها مصرف شود.

-      تامین آب و مایعات کافی جهت کودکان و خواب کافی می تواند به کاهش عفونت کمک کند. برای مصرف بهتر مایعات بهتر است جرعه های کوچک در طول روز به کودک داده شود.

-      درصورت عدم تمایل به مصرف شیر در دوران بیماری، از ماست های پروبیوتیک استفاده کنید. اما بعد از بهبودی مصرف مجدد شیر را شروع کنید.

-      غذاهای غنی از ویتامینهای C, D, E با افزایش گلبولهای سفید بدن سیستم ایمنی را بهبود می بخشند. گنجاندن مرکبات, میوه ها و سبزیجات زرد رنگ, سبزیجات برگ سبز (اسفناج), ماست،  بادام، در رژیم غذایی کودک می تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن برای مبارزه با عفونت ها کمک کند.

-      پس از بهبودی فرزندتان، شیردادن مکرر با شیر مادر و تشویق به دریافت یک وعده غذای جامد اضافه در هر روز برای دو هفته بعد بسیار مهم است./سحر نیکنامی- کارشناس بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهدای والفجر

  • گروه خبری : اخبار,بک آپ خبر,اخبار واحدها
  • کد خبری : 58807
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید