متن استاتیک شماره 63 موجود نیست
  • 1399/03/03
  • - تعداد بازدید: 354
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به گزارش روابط عمومی

تعطیلی 60 واحد صنفی با فعالیت غیر مجاز

60 واحد صنفی بعلت تخلف بهداشتی، پلمپ و از ادامه فعالیت آنان جلوگیری بعمل آمد.

 
کارشناس مسئول بهداشت محیط این مرکز اعلام نمود: پیرو ابلاغ آیین نامه های گام دوم مبارزه با کوید 19 مربوط به فعالیت واحدهای صنفی در چارچوب قوانین اعلام شده و به دنبال آن تشدید بازدیدها از این مراکز از 15 فروردین ماه تا پایان اردیبهشت نسبت به پلمپ 60 واحد صنفی متخلف اقدام گردید.

مهندس "مسعود قنبریان" بیان داشت: این طرح با همکاری مرجع محترم قضایی وهمچنین اداره اماکن نیروی انتظامی انجام گردید و نسبت به پلمب واحدهای صنفی که رعایت موارد آیین نامه شامل: رعایت فاصله گذاری اجتماعی ، اقدامات کنترلی بهداشتی، رعایت بهداشت فردی، استفاده از وسایل حفاظت فردی ، رعایت بهداشت مواد غذایی و ابزار وتجهیزات را نمی نمودند اقدام شد.

وی افزود: واحدهای صنفی متخلف شامل: لبنیات فروشی، اغذیه فروشی، فروشگاههای جزیی وکلی عرضه مواد غذایی، کافی شاپ، قنادی، نانوایی و میوه فروشی بوده است.

مهندس قنبریان گفت: تعطیلی یک مرکز در خصوص انجام تخلف های بهداشتی، پس از چندین بار بازدید و ارایه اخطار به متصدی مرکز، با دستور مقام قضایی انجام می شود، بنابراین تمامی فروشندگان موادغذایی که ارتباط مستقیم با سلامت مردم دارند، اخطار های بهداشتی را جدی بگیرند و برای رفع نقص مشکل های بهداشتی واحد خود تلاش کنند.

مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهدای والفجر افزود: در این برنامه ضربتی که از سوی کارشناسان بهداشت محیط در حال انجام است، کلیه صنوف و مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی و همچنین اماکن عمومی مورد بازدید و بررسی قرار می گیرند که در صورت مشاهده تخلف های بهداشتی، برخورد قانونی صورت می پذیرد.

مهندس قنبریان، ضمن تشکر از همکاری و حمایت مقام قضایی در مسایل بهداشتی و سلامت مردم و نیز تلاش شبانه روزی کارشناسان و بازرسان بهداشتی، بیان کرد: مرکز بهداشت، ضمن احترام و در نظر گرفتن حقوق متصدیان و مدیران مراکز تهیه و توزیع موادغذایی، در راستای حفظ و ارتقای سلامت شهروندان، تلاش می کند.

وی در پایان تاکید کرد: شهروندان درهنگام مراجعه به واحدهای صنفی نسبت به رعایت فاصله مناسب در هنگام خرید،  بهمراه داشتن دستکش و ماسک و استفاده از کارت بانکی به جای پول نقد اقدام نمایند و در صورت مشاهده تخلف های بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی، می توانند در طول شبانه روز با سامانه 190 تماس بگیرند تا در اسرع وقت نسبت به بررسی شکایت اقدام لازم صورت پذیرد.

  • گروه خبری : اخبار,بک آپ خبر
  • کد خبری : 24502
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید