متن استاتیک شماره 63 موجود نیست
  • 1399/01/25
  • - تعداد بازدید: 259
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهدای والفجر

تشدید نظارتهای بهداشت محیط و پلمپ 55 واحد صنفی متخلف در نیمه اول فروردین ماه

کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت والفجر گفت: انجام اقدامات پیشگیرانه به منظور جلوگیری از شیوع بیماری کرونا و حفظ سلامت عمومی شهروندان در دستور کار بازرسان بهداشت محیط است.

کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت والفجر گفت: انجام اقدامات پیشگیرانه به منظور جلوگیری از شیوع بیماری کرونا و حفظ سلامت عمومی شهروندان در دستور کار بازرسان بهداشت محیط است.

مهندس ˃˃مسعود قنبریان>> بیان داشت: با تشدید بازدیدها از واحدهای صنفی از ابتدای سال جاری تا 15 فروردین ماه نسبت به پلمب 55 واحد صنفی متخلف اقدام گردیده است. پلمب واحدهای صنفی که اقدام به عرضه مواد غذایی غیر مجاز ، عدم رعایت موازین بهداشتی و همچنین فعالیت بدون مجوز می نمودند شامل: نانوایی ، چایخانه وکافی شاپ ، سوپرمواد غذایی واغذیه فروشی بوده است.

وی از کارکنان و متصدیان صنوف تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی که اجازه فعالیت دارندخواست: به منظور حفظ سلامت عمومی، به توصیه های بهداشتی که از سوی بازرسان بهداشت محیط جهت کنترل بیماری کرونا ویروس می شود عمل نموده و دستورالعمل های فاصله گذاری را که مطابق با الزامات سلامت محیط وکار انجام شده است را رعایت نمایند و در صورت داشتن هرگونه علائم شبیه سرماخوردگی مانند تب بالای 38 درجه سلسیوس، سرفه و گلو درد و سایر علائم تنفسی و تنگی نفس بالافاصله از ادامه کار خودداری نموده و به مراکز بهداشتی درمانی جهت طی دوره درمان و مراقبت های لازم مراجعه نمایند.

وی همچنین از شهروندان خواست: مواردی همچون رعایت فاصله مناسب در هنگام حضور در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، خرید مایتحاج چندروزه در هر بار مراجعه به منظور کاهش ترددهای مکرر، پوشیدن ماسک ودستکش ، استفاده از کارت بانکی به جای پول نقد وضدعفونی مواد غذایی خریده شده مطابق دستورالعملهای بهداشتی را انجام دهند و در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی در صنوف مراتب را از طریق سامانه تلفنی 190 اعلام تا پیگیری لازم انجام گردد.

 
  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبری : 22587
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید