مرکز بهداشت شهدای والفجر
برگزاری جشنواره غذا به مناسبت روز جهانی غذا و تخم مرغ
به مناسبت روز جهانی غذا و روز جهانی تخم مرغ واحد بهبود تغذیه این مرکز اقدام به برگزاری جشنواره غذای سالم در بین کارکنان ستادی مرکز با حضور سرپرست مرکز بهداشت و جمعی از کارکنان این مرکز نمود.
به مناسبت روز جهانی غذا و روز جهانی تخم مرغ واحد بهبود تغذیه این مرکز اقدام به برگزاری جشنواره غذای سالم در بین کارکنان ستادی مرکز با حضور سرپرست مرکز بهداشت و جمعی از کارکنان این مرکز نمود.
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهدای والفجر، دکتر «علیرضا شریعتی» سرپرست این مرکز گفت: تغذیه عامل تعیین کننده سلامت افراد است. هدف از تغذیه سالم تنها سیر شدن نیست بلکه هدف اصلی تامین مواد مغذی جهت کارکرد مطلوب بدن انسان است.
"الهام کاووسی" مسوول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهدای والفجر گفت: یک برنامه غذایی مناسب همیشه و در همه حال می تواند در پیشگیری از بیماری ها نقش مهمی داشته باشد. تغذیه سالم با تقویت عملکرد سیستم ایمنی سلامت شما را تضمین می کند.
او افزود: تمام افراد از کودک تا بزرگسال نیازمند عادت غذایی سالم برای زندگی بهتر و طولانی تر هستند. گرچه بیشتر مردم از اهمیت عادات غذایی سالم آگاه هستند، تنها تعداد اندکی تمایل به پیروی از آن ها را دارند.
کاووسی اظهار داشت: به همین منظور و با هدف احیای فرهنگ طبخ غذای سالم و اصلاح الگوی تغذیه جشنواره غذای سالم در بین کارکنان این مرکز برگزار شد. غذاهای تهیه شده توسط کارشناسان تغذیه با استفاده از چک لیست مورد ارزیابی قرار گرفت و به افراد برگزیده جوایزی اهدا شد./م.اصل نژاد
نظر دهید