مرکز بهداشت شهدای والفجر
برپایی میز آموزش تغذیه در سالن های واکسیناسیون کووید 19
به مناسبت روز جهانی غذا میز آموزش تغذیه با حضور مسئول و کارشناسان واحد بهبود تغذیه در سالن های واکسیناسیون کرونا مرکز بهداشت شهدای والفجر برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهدای والفجر، "الهام کاووسی" مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهدای والفجر با اشاره به اهمیت روز جهانی غذا گفت: 24 مهر امسال به نام روز جهانی غذا نامگذاری شده است. شعار روز جهانی غذا امسال تولید بهتر، تغذیه بهتر، محیط بهتر و زندگی بهتر می باشد. این روز یادآور جهت توجه به اهمیت امنیت غذایی، گرسنگی و نقش هر یک از ما در چرخه تولید تا مصرف غذا است. روشی که ما در تولید، تهیه و مصرف غذا انتخاب می کنیم می تواند بر سرنوشت انسان های دیگر و محیط زیست تاثیر فروانی بگذارد. در صورت استفاده مناسب از غذا و عدم هدر دادن آن امکان دسترسی افراد بیش تری به غذا فراهم می شود.
وی افزود: در این راستا، واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهدای والفجر، بارکد های طراحی شده توسط گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت را در قالب پوستر در اختیار کارشناسان تغذیه قرار داده است تا از این طریق مطالب آموزشی را در سالن های واکسیناسیون کووید 19 در اختیار عموم قرار دهد. از این طریق، علاوه بر ارتقای آگاهی تغذیه ای مردم، از انتقال آلودگی توسط پمفلت و فرم های کاغذی به علت شیوع بیماری کووید 19 پیشگیری می شود.
"مریم زارعی" کارشناس تغذیه با اشاره به اهمیت آموزش مردم در رابطه با شعار های روز جهانی غذا اظهار داشت: در جهان خانواده ها مسئول بیشترین میزان هدر دادن غذا هستند. فساد غذایی، تهیه و آماده سازی غذای بیش از حد نیاز خانواده، خرید بیش از حد و عدم برنامه ریزی جهت تهیه غذا از جمله عوامل موثر در هدر رفت غذا در خانه ها می باشد از این رو آموزش و اطلاع رسانی به عموم مردم، می تواند نقش بسزایی در پیشبرد اهداف تغذیه ای جامعه داشته باشد.
محمدعلی واعظ زاده- مسئول روابط عمومی مرکز بهداشت شیراز شهدای والفجر
نظر دهید