متن استاتیک شماره 63 موجود نیست
  • 1399/08/07
  • - تعداد بازدید: 428
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مرکز بهداشت شهدای والفجر

باهدف ارتقا سلامت زنان در دوران کرونا برنامه آموزشی در اداره کل کتابخانه های عمومی استان فارس برگزار شد

به همت واحد سلامت خانواده و جمعیت، همکاری واحد جلب مشارکتهای مردمی و سلامت روان مرکز بهداشت شهدای والفجر به مناسبت هفته ملی سلامت زنان( 24 لغایت 30 مهر ) و باهدف ارتقاء سلامت زنان و شعار " سلامت زنان در دوره کرونا " برنامه آموزشی در اداره کل کتابخانه های عمومی استان فارس در محیط (Sky room- online) با شرکت 120نفر از کارکنان کتابخانه ها در استان فارس و مهمانان شرکت کننده از سایر نقاط کشور برگزار گردید.

 

 

به همت واحد سلامت خانواده و جمعیت، همکاری واحد جلب مشارکتهای مردمی و سلامت روان مرکز بهداشت شهدای والفجر به مناسبت هفته ملی سلامت زنان( 24 لغایت 30 مهر ) و باهدف ارتقاء سلامت زنان و شعار " سلامت زنان در دوره کرونا " برنامه آموزشی در اداره کل کتابخانه های عمومی استان فارس در محیط (Sky room- online) با شرکت 120نفر از کارکنان کتابخانه ها در استان فارس و مهمانان شرکت کننده از سایر نقاط کشور برگزار گردید.

"مریم یارپزشکان" کارشناس سلامت میانسالان مرکز بهداشت شهدای والفجر؛ در خصوص هفته ملی سلامت زنان وبا توجه به شعار" سلامت زنان در دوره کرونا " گفت: پاندمی کووید -19 از زمان پیدایش چالش‌های متعددی را پیش روی افراد و جوامع قرار داده است. تغییر شرایط زندگی و فاصله­گذاری اجتماعی، مشکلات روحی روانی ناشی از استرس بیماری، تعطیلی مدارس – دانشگاهها- مراکز ورزشی و تفریحی، همه و همه بر سبک زندگی ما تاثیر خواهند گذاشت. سالم نبودن سبک زندگی، زمینه بیماری­های متعددی مانند چاقی، دیابت، پرفشاری خون، بیماری­های ریوی و بیماری­های دیگری را فراهم می­کند. این بیماری­ها نه تنها به خودی خود به فرد آسیب می­زنند، بلکه عوامل خطر و عوارض ابتلا به کووید19 را نیز افزایش داده، پیش­آگهی بدتری برای مبتلایان رقم می­زند. 

وی افزود: سبک زندگی جنبه­های مختلفی دارد که از آن میان به تغذیه، فعالیت فیزیکی، بهداشت فردی، الگوی خواب، پرهیز از مصرف دخانیات و مواد، روابط دوستانه و خانوادگی مناسب اشاره کرد.

یارپزشکان توصیه کرد: در این روزها که در خانه به سر می­بریم، حرکت و فعالیت را به عنوان قسمتی از برنامه روزمره خود در نظر بگیریم، از نشستن طولانی مدت و بی­تحرکی پرهیز کنیم، از سبزیجات و میوه جات با رنگ­های متنوع در برنامه غذایی روزانه استفاده کنیم، از مصرف مواد قندی، نشاسته­ای، چربی، شیرینی­جات در حجم زیاد پرهیز کنیم و به میزان کافی از مواد غذایی پروتئینی مانند؛ حبوبات، تخم مرغ، ماهی و انواع گوشت استفاده کنیم.

"عظیمه صادقی" کارشناس بهداشت روان مرکز بهداشت شهدای والفجر، در خصوص استرس در دوران کرونا گفت: استرس کلمه ایست که معمولا برای توصیف احساس فشار یا تنش استفاده می شود و دارای علا ئم جسمی، روان شناختی و رفتاری است .

این کارشناس بیان داشت: راهکارهای مقابله با استرس مانند؛ آرام سازی ، تنفس عمیق ، آرامیدگی عضلانی پیش رونده ، تصویر سازی ذهنی ، ورزش ، خودگویی مثبت ، تغذیه مثبت ، تغذیه مناسب ، استراحت، خواب کافی و برنامه ریزی برای انجام کارهای مورد علاقه است و در صورتیکه فرد با راهکارهای ارائه شده نتواند بر استرس خود غلبه نماید می بایست از یک روانشسناس کمک بگیرد .

در پایان به سوالات شرکت کنندگان بطور کامل پاسخ داده شد .

 

مسئول روابط عمومی مرکز بهداشت شهدای والفجر - محمدعلی واعظ زاده

 

  • گروه خبری : اخبار,بک آپ خبر,اخبار واحدها
  • کد خبری : 31695
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید