متن استاتیک شماره 63 موجود نیست
  • 1398/07/01
  • - تعداد بازدید: 81
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
به گزارش روابط عمومی:

باز آموزی تیم سلامت روستایی مرکزبهداشت شهدای والفجر شیراز انجام شد

باز آموزی تیم سلامت روستایی مرکزبهداشت شهدای والفجر شیراز انجام شد

باز آموزی تیم سلامت روستایی مرکز بهداشت شهدای والفجرشیراز، با هدف ارتقاء سلامت نوجوانان و جوانان ، آموزش بلوغ و ترویج ازدواج سالم و شرکت 39 نفر از بهورزان و ناظران روستایی در مراکز خدمات جامع سلامت داریون ، تفیهان و سالن کوثر این مرکز بهداشت در تاریخ های چهارم ، نهم و بیست و سوم شهریور 1398 به همت واحد سلامت نوجوانان ، جوانان و مدارس و با هماهنگی واحد های توسعه شبکه و ارتقاء سلامت و همکاری واحد آموزش سلامت این مرکز بهداشت برگزار گردید.

به گزارش واحد روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان شیرازشهدای والفجر، مریم لیمویی مسوول واحد سلامت نوجوانان ، جوانان و مدارس این مرکز بهداشت با اعلام این خبر گفت: نوجوانی و جوانی، یکی از چالش انگیزترین، تنش زاترین، جذاب ترین و در عین حال مشکل سازترین دوران زندگی هم برای نوجوانان و جوانان و هم برای والدین، معلمان و متخصصان سلامت جامعه است.

او اضافه کرد: در عین حال، نوجوانی و جوانی، دوره ای با بهترین خوشی ها، تفریحات، تهییج ها، آرمان گرایی ها و خوش بینی هایی است که طی آن نوجوان و جوان لذت خود پیروی، استقلال، صمیمیت و برنامه ریزی برای آینده را می چشد و به اوج تحول جسمانی، عاطفی و ذهنی دست می یابد. در این راستا ضرورت و فوریت درک سلامت نوجوانان و جوانان حائز اهمیت است و سلامت جوانان وضعیتی است که در آن جوانان از سطحی از آگاهی و توانمندی برخوردارند که می توانند آزادانه به اتخاذ تصمیم های آگاهانـه بـرای آینده خود پرداخته و با رویکرد توانمند سازی از سلامت خود به عنوان منبعی برای انجام فعالیت های فیزیکی، روانی و اجتماعی حداکثر بهره را ببرند.

در ادامه زهرا رنجبر کارشناس سلامت نوجوانان ، جوانان و مدارس این مرکزبهداشت، در خصوص اهمیت ازدواج سالم در جوانان گفت: انتخاب همسر از مهم ترین  تصمیم ها در زندگی انسان است،تشکیل خانواده سالم، متعادل و پایدار مانند هر امر مهم دیگری، به تفکر منطقی و تلاش و کوشش نیازمند است.  جوان می بایست بر اساس معیارهای اصولی و منطقی ، همسر آینده خود را انتخاب نماید و ازدواج تنها راه مشروع و سالم تشکیل خانواده است. بهار ازدواج دوران جوانی است. در این دوران فرد با شور و نشاط خاصی روبه رو می باشد و آمادگی برای ساختن فردای بهتری را برای خود و خانواده اش دارد.

او افزود: ازدواج سالم زمینه ساز ارتباطات اجتماعی مناسب و بهنجاراست و افرادی که ازدواج می نمایند از نظر احساسی سالم ترند و کمتر قربانی خشونت های گوناگون اجتماعی می شوند. به علاوه، آرامش و اعتماد به نفس بیشتری نیز در این افراد دیده می شود و تعهد و احساس مسوولیت بیشتری نسبت به افراد مجرد دارند.

در پایان نیز مریم یارپزشکان کارشناس سلامت نوجوانان ، جوانان و مدارس این مرکز بهداشت، در خصوص بلوغ در نوجوانان خاطر نشان کرد: آموزش می تواند با توجه به تغییرات شگرف بلوغ در نوجوانان و والدین آن ها، سهم به سزایی در کاهش بحران دوران بلوغ ایفا نماید .

او با بیان اینکه  سلامت جامعه در گرو سلامت خانواده است، گفت: آموزش ها ی مستمر در مدارس برای نوجوانان و والدین آن ها در ارتباط با تغییرات دوران بلوغ و نحوه مقابله صحیح با این تغییرات باید برنامه ریزی گردد، نوع و میزان تغذیه مهم ترین عامل محیطی موثر در رشد جسمانی است،  توجه به تغذیه دختران در دوره بلوغ و انجام ورزش های مناسب می تواند به رشد طبیعی, وزن و قد آن ها کمک کرده، تناسب اندام را در آنان ایجاد کند، گرچه دختران در دوران بلوغ به انواع ریزمغذی ها از قبیل روی، کلسیم، ید و ویتامین ها نیازمندند،  اما نیاز به تأمین ریز مغذی آهن در برقراری سلامت آنان در سنین بلوغ، باروری و تضمین مادری ایمن در آینده نقش مهمی دارد.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبری : 10082
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید