متن استاتیک شماره 63 موجود نیست
  • 1401/09/29
  • - تعداد بازدید: 79
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
مرکز بهداشت شهدای والفجر

بازدید از موسسه آوای مهرآفرین در شیراز از سوی مرکز بهداشت شهدای والفجر

بازدید واحد مبارزه با بیماری های واگیر این مرکز از موسسه آوای مهر آفرین؛ ماده 16 در شیراز و نشست آموزشی با حضور کارکنان موسسه با موضوع راه های انتقال و پیشگیری از بیماری های مقاربتی انجام شد.

بازدید واحد مبارزه با بیماری های واگیر این مرکز از موسسه آوای مهر آفرین؛ ماده 16 در شیراز و نشست آموزشی با حضور کارکنان موسسه با موضوع راه های انتقال و پیشگیری از بیماری های مقاربتی انجام شد.

 

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهدای والفجر؛ مهندس «علی مختاری» مسوول واحد مبارزه با بیماری های واگیر این مرکز گفت: بیماری آمیزشی که از طریق آمیزش و تماس جنسی با فرد مبتلا به انسان منتقل می شوند و ایدز، سوزاک، سیفیلیس، هپاتیت ب، تبخال و زگیل‌های تناسلی نمونه های مشهورتر بیماری های آمیزشی هستند.

او افزود: برخی از عوامل بیماری زا مثل ویروس تبخال، زگیل و شپش ناحیه تناسلی می توانند از طریق تماس مستقیم پوست با پوست نیز منتقل شود. برخی از انواع عفونت های آمیزشی می‌تواند از طریق مادر مبتلا، در زمان بارداری و زایمان به نوزاد منتقل شده، او را بیمار کند. برخی ممکن است در خون فرد مبتلا یافت شده، با اشتراک وسایل تیز و برنده مثل سرنگ و سوزن و یا تیغ اصلاح به فرد سالم منتقل شوند.

مسوول واحد بیماریهای واگیر مرکز بهداشت شهدای والفجر اظهار داشت: در راستای بالا بردن سطح آگاهی افراد در خصوص راه های انتقال و پیشگیری از بیماری های مقاربتی، از موسسه آوای مهر آفرین؛ ماده 16 بازدید و نشست آموزشی برای کارکنان و افراد حاضر برگزار شد.

«وجیهه حیدری فرد» کارشناس بیماری های رفتاری مرکز بهداشت شهدای والفجر در خصوص عوامل خطر انتقال بیماری های مقاربتی بیان کرد: رابطه جنسی محافظت نشده با فرد مبتلا، داشتن شرکا جنسی متعدد، استفاده نکردن از پوشش در تماس های جنسی می تواند خطر انتقال این بیماری ها را بیشتر کند.

حیدری فرد تاکید کرد: از خود درمانی و یا دریافت دارو از دوستان جدا پرهیز کنید. علائم بیماری های آمیزشی می تواند شبیه بیماری های دیگری باشد و یا همزمان به بیش از یک بیماری مبتلا باشید. در زمان درمان، دوره درمان را کامل کنید. حتی اگر علائم شما برطرف شده باشد، تا پایان دوره درمان از تماس جنسی پرهیز کنید و یا از پوشش استفاده کنید، اگر شما یا شریک جنسی شما به یک بیماری آمیزشی مبتلا هستید و یا تماس جنسی نامطمئن داشتید، برای انجام آزمایش اچ‌آی‌وی به مراکز مشاوره بیماری های رفتاری مراجعه کنید.

 او در خصوص راه های پیشگیری از انتقال این بیماری ها بیان داشت: محدود کردن شرکای جنسی به یک نفر، استفاده از پوشش در تمامی تماس های جنسی، خودداری از مصرف الکل و مواد مخدر؛ این مواد قدرت تصمیم گیری را مختل می کند و فرد را در معرض برقراری رابطه نامطمئن قرار می دهد، پرهیز از استفاده مشترک از وسایل تیز و برنده مثل سرنگ، سوزن یا تیغ اصلاح، می تواند از انتقال بیماری های مقاربتی پیشگیری نماید.

کارشناس بیماری های رفتاری مرکز بهداشت شهدای والفجر خاطر نشان کرد: علاوه بر این در بین بیماری های آمیزشی برای بیماری های  هپاتیت ب و زگیل تناسلی واکسن وجود دارد./م.اصل نژاد

  • گروه خبری : اخبار,بک آپ خبر,اخبار واحدها
  • کد خبری : 71863
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید