به گزارش روابط عمومی
افزایش آگاهی و خودمراقبتی افراد مبتلا به بیماریهای غیرواگیر در مواجهه با بیماری کرونا ویروس
مسئول واحد بیماریهای غیر واگیر گفت: در شرایط شیوع کرونا باید با دغدغه بیشتری نسبت به حفظ سلامت بیماران غیر واگیر اهتمام داشت.
مسئول واحد بیماریهای غیر واگیر گفت: در شرایط شیوع کرونا باید با دغدغه بیشتری نسبت به حفظ سلامت بیماران غیر واگیر اهتمام داشت.
دکتر ˃˃نگار میرزاد>> در خصوص اهمیت توجه به گروههای پرخطر از نظر خطر ابتلا به بیماری کرونا ویروس اذعان کرد: افراد مبتلا به بیماری های غیر واگیر (دیابت، پرفشاری خون، بیماری های قلبی عروقی، تنفسی، سرطان ها و سایر بیماری های زمینه ای ) گروه های پرخطر از لحاظ مرگ و میر در زمان ابتلا به بیماری کووید 19 محسوب می شوند.
وی بیان داشت: این ویروس زمانی که ضعف سیستم ایمنی فرد را میبیند بیشتر سلامت فرد را تهدید میکند. به همین دلیل در بیماران غیرواگیرکه به نوعی ایمنی بدن مختل و تضعیف شده، احتمال مرگ و میر افزایش می یابد. در این میان نکته حائز اهمیت آگاه سازی و آموزش بیماران می باشد. به نحوی که این بیماران باید با حساسیت زیادی نسبت به رعایت موارد بهداشت و مراقبتهای فردی، شست و شوی مداوم دست ها و حضور نیافتن در مراکز و مجامع عمومی برای جلوگیری از ابتلا به بیماری کرونا توجه داشته باشند.
دکتر میرزاد در نظر داشتن نکات زیر جهت افراد مبتلا به بیماریهای غیر واگیررا ضروری دانست: از داشتن داروهای خود به مدت حداقل 2 هفته درمنزل مطمئن شوند، در صورت داشتن علایم ابتلا به کرونا ویروس، بدون مشورت پزشک داروهای خودراقطع نکنند، ازتغییرات تنفسی خودآگاه باشند و هرگونه تغییر در تنفس بویژه سختی در نفس کشیدن را به پزشک معالج خود اطلاع دهند.
در پایان دکتر میرزاد گفت: با توجه به اینکه از مجموع فوتی های جمعیت تحت پوشش دانشگاه تاکنون 77% از موارد فوتی حداقل یکی از بیماری های زمینه ای فوق الذکر را داشته اند از افراد مبتلا به بیماریهای دیابت، پرفشاری خون، بیماری های قلبی عروقی، تنفسی، سرطان ها و سایر بیماری های زمینه ای خواست تا در صورت داشتن علائم احتمالی ابتلا شامل: تب، سرفه خشک، گلودرد و بدن درد از طریق سامانه تلفنی 4030 و یا سامانه اینترنتی salamat.gov.ir در این بسیج ملی شرکت کرده و اطلاعات خود را ثبت نمایند.
نظر دهید