متن استاتیک شماره 63 موجود نیست
  • 1401/03/16
  • - تعداد بازدید: 159
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مرکز بهداشت شهدای والفجر

آشنایی مراقبین سلامت شهری و روستایی با بسته آموزشی تغذیه در برنامه تحول سلامت

مراقبین سلامت و بهورزان با ارزیابی الگوی غذایی و تعیین نمایه توده بدنی گروه هدف، خدمات پیشگیرانه تغذیه ای را به جمعیت تحت پوشش مرکز بهداشت شهدای والفجر ارائه می دهند.


مراقبین سلامت و بهورزان با ارزیابی الگوی غذایی و تعیین نمایه توده بدنی گروه هدف، خدمات پیشگیرانه تغذیه ای را به جمعیت تحت پوشش مرکز بهداشت شهدای والفجر ارائه می دهند.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهدای والفجر، " الهام کاووسی" مسئول واحد بهبود تغذیه این مرکز با اعلام این خبر گفت: تمرکز اصلی خدمات پیشگیرانه تغذیه در خانه های بهداشت و پایگاه های سلامت آموزش تغذیه سالم بر اساس رهنمودهای غذایی ایران، کاهش عوامل خطر تغذیه ای از جمله کاهش مصرف قند، نمک و چربی، افزایش مصرف سبزی و میوه و حبوبات، توصیه های تغذیه ای کاربردی برای پیشگیری از کمبود ریزمغذی ها، پیشگیری و کنترل کم وزنی، لاغری و کوتاه قدی، اضافه وزن و چاقی، دیابت ملیتوس نوع 2، اختلالات چربی خون، بیماری های قلبی- عروقی و پرفشاری خون می باشد.

او افزود: در همین راستا بسته های خدمتی و مجموعه های آموزشی به فراگیران توسط کارشناسان واحد بهبود تغذیه جامعه این مرکز آموزش داده شد.

 

 
مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهدای والفجر با اشاره به توصیه های تغذیه ای برای کودکان با احتمال خطر اضافه وزن، اضافه وزن و چاقی گفت: کودک از مواد غذایی کم چرب و کم شیرین استفاده کند، از دادن فست فودها مثل سوسیس، کالباس، پیتزا، انواع سس ها به کودکان تا حد امکان خودداری شود، کودکان حداکثر دو بار در هفته از نوشیدنی های شیرین استفاده کنند، تعداد وعده ها و میان وعده ها بر اساس توصیه های متناسب با سن کودک باشد.

کاووسی بر تغذیه گروه های آسیب پذیر، پایش رشد کودکان و مراقبت های تغذیه ای زنان باردار، نوجوانان، جوانان، میانسالان و سالمندان و شاخص های ارجاع به کارشناسان تغذیه و پیگیری ارجاع ها تاکید کرد./م.اصل نژاد

 

  • گروه خبری : اخبار,بک آپ خبر,اخبار واحدها
  • کد خبری : 61584
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید