• 1403/02/04
  • - تعداد بازدید: 46
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مرکز بهداشت شهدای والفجر

محصول ارگانیک و اثر آن ها بر سلامتی بدن و پوستی زیبا

مصرف محصولات ارگانیک تاثیر بسیار زیادی در سلامت بدن دارد . با خوردن غذاهای ارگانیک، خطرات کاهش قدرت سیستم ایمنی بدن به میزان قابل توجهی کاهش می یابد زیرا غذاهای ارگانیک اصلاً تغییری نمی کنند.

مواد غذایی ارگانیک به غذایی گفته می شود که بدون استفاده از مواد شیمیایی؛ آفت‌کش‌ها، کودهای شیمیایی و ترکیبات اصلاح شده ژنتیکی تولید شده باشد. (مصرف آفت‌کش‌های شیمیایی با انواع بیماری‌ها و اختلالات از جمله سرطان‌ها، اختلالات عملکردی در هضم غذا، سردرد، ADHD یا بیش فعالی، نقایص هنگام تولد، ضعف سیستم ایمنی بدن و حتی مرگ زودرس در ارتباط است.) در تولید مواد غذایی ارگانیک در تمامی مراحل کاشت تا برداشت، جمع آوری و بسته‌بندی تمامی فاکتورهای سلامت مورد نظارت قرار می گیرد و این یکی از اصلی ترین ویژگی‌هایی است که محصولات ارگانیک دارند.

میوه ها، سبزیجات، غلات و محصولات لبنی از جمله مواد غذایی و محصولات ارگانیک تولید شده هستند اما محصولات ارگانیک فرآوری شده مانند نوشابه، کیک و کلوچه، بستنی و غلات صبحانه هم به بازار عرضه شده است.

طرفداران ایمنی غذا معتقدند که GMO (ارگانیسم تغییر یافته ژنتیکی) عامل اصلی رشد کند مغز، آسیب اندام های داخلی، اختلالات دستگاه گوارش و ضخیم شدن دستگاه گوارش است. بنابراین، فواید مصرف مواد غذایی ارگانیک برای سلامتی این است که آنها فاقد GMO هستند.

مصرف غذاهای ارگانیک یکی از راههایی است که به بهبود سبک زندگی ناسالم این روزهای انسان ها کمک می کند. بی نظمی های روزمره اخیر بشر و استفاده از غذاهای غیر ارگانیک باعث ظهور بسیاری از بیماریها و مشکلات بهداشتی شده است.

اگر می خواهید بدن خود را سالم نگه دارید ، مطمئناً گنجاندن غذاهای ارگانیک در رژیم غذایی یکی از ساده ترین راههاست. این خوراکی ها با فواید بسیار زیادی که دارند می توانند به شیوه های مختلف بر سلامتی شما تاثیر مثبت بگذارند.

تشخیص محصولات ارگانیک:

برچسب محصولات ارگانیک اگر محصولی برچسب USDA داشته باشد تضمین می کند که این محصول 100 درصد یا حداقل 95 درصد ارگانیک است.

محصولاتی که حاوی حداقل 70 درصد مواد تشکیل دهنده ارگانیک هستند دارای برچسب ساخته شده با مواد ارگانیک هستند اما نمی توانند برچسب USDA را استفاده کنند.

چرا باید از محصولات ارگانیک استفاده کنیم؟

  1. عاری از مواد شیمیایی می باشند که خطر ابتلا به سرطان را کاهش می هند همچنین باعث بهبود وضعیت سلامت قلب
  2. از لحاظ ژنتیکی دستکاری نمی شوند
  3. تولید محصولات ارگانیک سلامت خاک و محیط زیست را به دنبال دارد
  4. عدم استفاده از هورمون ها و مواد شیمیایی در پرورش طیور و دامپروری ارگانیک
  5. عدم استفاده از آنتی بیوتیک در پرورش حیوانات ارگانیک
  6. محصولات غذایی ارگانیک مانند گوشت ارگانیک، شیر ارگانیک، ماهی ارگانیک و پرندگان ارگانیک دارای محتوای غذایی بسیار غنی هستند
  7. استفاده از محصولات ارگانیک ابتلا به بیماری ها و آلرژی را کاهش می دهد، افراد به دلیل نگرانی از مشکلات بهداشتی و زیست محیطی تصمیم می گیرند که محصولات ارگانیک استفاده کنند .
  8. تازه و خوش طعم بودن محصولات ارگانیک
  9. با مصرف غذاهای ارگانیک، خطرات ناشی از ضعف سیستم ایمنی بدن به میزان قابل توجهی کاهش می‌یابد.
  10. غذاهای ارگانیک تراریخته نیستند، یعنی ساختار این غذاها از نظر ژنتیکی دچار تغییر و تحول نشده است.
  11. محصولات ارگانیک تا 48 درصد سطح پایین‌تری از فلز سمی کادمیوم نسبت به محصولات معمولی دارند./ م. اصل نژاد
  • گروه خبری : اخبار,بک آپ خبر,اخبار واحدها
  • کد خبری : 100010
کلیدواژه