متن استاتیک شماره 63 موجود نیست
  • 1404/02/24
  • - تعداد بازدید: 87
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مرکز بهداشت شهدای والفجر

به پرواز درآوردن بادکنک آرزو در پارک آزادی با حضور کارکنان مرکز بهداشت شهدای والفجر

در آغاز هفته ملی جمعیت، با شعار "همه برای ایران جوان" ، به همت واحد سلامت خانواده و جمعیت، واحد جلب مشارکت های مردمی و امور بانوان و با حضور کارکنان مرکز بهداشت شهدای والفجر، بادکنک های آرزو به یاد فرشتگان کوچکی که بدون آغاز زندگی، پایان آن را دیدند در پارک آزادی به پرواز درآمد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهدای والفجر، مهندس «جمال دهقان فرد» مسوول واحد جوانی جمعیت و سلامت خانواده این مرکز با اشاره به غیر قانونی بودن سقط جنین گفت: سقط غیر قانونی و عمدی علاوه بر مشکلات و پیامدهای جسمی، عوارض روحی و روانی بسیاری را برای مادر به دنبال دارد، عذاب روحی ناشی از مرگ یک موجود زنده برای مادری که به طور عمدی به سقط جنین اقدام کرده او را دچار عذاب وجدان می کند.

او افزود: مادر بلافاصله بعد از سقط در ظاهر احساس می کند از بار و فشار مسئولیتی بزرگ رها شده است، این افراد در ابتدا دچار وضعیتی می شوند که در پزشکی اصطلاحا به آن انکار می گویند. مرور تکراری خاطرات مربوط به سقط جنین، خواب های تکراری در مورد سقط جنین، احساساتی نظیر آغاز روند سقط شدن، کاهش میزان پاسخگویی یا تعهد نسبت به اطرافیان و خانواده، احساس بیگاه بودن و جدایی از دیگران ،افسردگی خلقی، افزایش تحریک پذیری و خصومت در برابر دیگران، کاهش تمرکز، احساس گناه از زنده بودن و احساس افسردگی، خشم، اضطراب و دردهای عصبی از دیگر عوارض روانی بعد از سقط می باشد.

«سارا جوادپور» کارشناس جوانی جمعیت مرکز  بهداشت شهدای والفجر عنوان کرد: سالانه حدود 73 میلیون سقط جنین القایی در سراسر جهان اتفاق می افتد. از هر ده نفر از تمام حاملگی های برنامه ریزی نشده حدود 6 مورد و از هر ده نفر حاملگی برنامه ریزی شده 3 مورد به سقط جنین القایی ختم می شود.

او ادامه داد: سقط عمدی به سلامت جسمی و روانی مادر آسیب جدی می رساند. باید به خاطر داشت رحم، اندام بسیار آسیب پذیری است. هر گونه دست کاری در آن به منظور سقط جنین می تواند منجر به عوارض جدی و حتی مرگ مادر شود.

جوادپور خاطر نشان کرد: جنین انسان موجودی محترم و دارای حقوق است. یکی از مهم ترین این حقوق، حق حیات است، بنابراین آسیب رساندن به جنین و قتل او حرام است و قتل نفس تلقی می شود و در حوزه های اجتماعی و قضایی نیز عامل و عوامل آن قاتل تلقی شده و مشمول مجازات مالی و حبس می شوند. از نظر اجتماعی نیز سقط عمدی منفور است و به خانواده و جامعه آسیب می رساند./م.اصل نژاد
  • گروه خبری : اخبار,بک آپ خبر,اخبار واحدها
  • کد خبری : 124133
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید