• 1403/02/09
  • - تعداد بازدید: 159
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مرکز بهداشت شهدای والفجر

به مناسبت هفته سلامت و همزمانی با روز جهانی بهداشت حرفه ای از مجموعه رستوران هفت خوان طلایی شیراز بازدید شد

رئیس مرکز بهداشت شهدای والفجر به همراه کارشناسان بهداشت محیط و حرفه ای این مرکز به منظور انتخاب کارشناس بهداشت حرفه ای برتر، عملکرد کارشناس بهداشت در مجموعه رستوران های هفت خوان طلایی شیراز و روند اجرای فعالیت های بهداشت حرفه ای این مجموعه را مورد بررسی قرار دادند.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهدای والفجر، دکتر «علیرضا شریعتی» رئیس این مرکز از تمام طبقات مجموعه هفت خوان طلایی شیراز بازدید کرد، در طول بازدید در خصوص ایزوله کردن کباب زن آشپزخانه سیندخت و جلوگیری از تنش حرارتی کارکنان کباب زن و رعایت تمام نکات بهداشت محیط در رستوران ها با مدیر مجموعه صحبت کرد.

دکتر شریعتی تاکید کرد: با توجه به این که مجموعه هفت خوان متشکل از چندین رستوران می باشد، نیاز است تمهیدات بهداشت محیط و حرفه ای به صورت گسترده تر در نظر گرفته شود تا بتوان شاهد ارتقای بهداشت و سلامت کار کارکنان آن مجموعه باشیم.

مهندس «علیرضا بشارتی» مسوول واحد بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت شهدای والفجر گفت: در این مجموعه عوامل زیان آور فیزیکی مانند صدا در دیزل ژنراتورها به وسیله سایلنسر قوی کنترل شده همچنین تنش حرارتی کارکنان آشپزخانه ها، روشنایی، میدان مغناطیسی و عوامل زیان آور ارگونومیکی همچون وضعیت نامناسب بدن حین کار از سوی شرکت ایمن راد کار اندازه گیری شده و نتایج آن در حد مراقبت گزارش شده است.

در ادامه مهندس بشارتی حین بازدید ها از حاج « حسین حسن پور» رئیس مجموعه هفت خوان و «فاطمه عبدی» کارشناس بهداشت حرفه ای این مجموعه در خصوص انجام فعالیت های بهداشت حرفه ای، تهیه کتابچه های ایمنی و بهداشت و پاورپونت اقدامات آن مجموعه تشکر کرد و در ادامه در خصوص مشکل ارگونومی در قسمت پخت نان سنتی و اقدام کنترلی برای پیشگیری از اختلالات اسکلتی عضلانی صحبت کرد./م.اصل نژاد

  • گروه خبری : اخبار,بک آپ خبر,اخبار واحدها
  • کد خبری : 100502
کلیدواژه