مرکز بهداشت شهدای والفجر
برگزاری گارگاه آموزشی "مهارت گفت و شنود" از سوی مرکز بهداشت شهدای والفجر
کارگاه آموزشی "مهارت گفت و شنود" از سوی واحد سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد این مرکز با حضور هشتاد و پنج نفر از کارکنان در سالن پیامبر اعظم (ع) برگزار شد.
کارگاه آموزشی "مهارت گفت و شنود" از سوی واحد سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد این مرکز با حضور هشتاد و پنج نفر از کارکنان در سالن پیامبر اعظم (ع) برگزار شد.
او با اشاره به این که ارتباط اولین ضرورت یک زندگی اجتماعی است، گفت: توانایی برقراری ارتباط درست یک مهارت است و هیچ فردی با چنین مهارتی به دنیا نمی آید، بلکه افراد در طی دوران زندگی به تدریج این مهارت را می آموزند.
هادی زاده عنوان کرد:افرادی موفق ترند که بتوانند کمبودهای خود را در این زمینه شناخته و در جهت رفع آن ها و یادگیری روش های بهتر اقدام کنند.
مسوول سلامت روان مرکز بهداشت شهدای والفجر اظهار داشت: هدف اصلی از برقراری ارتباط، انتقال پیام است، این پیام می تواند به صورت کلامی و غیر کلامی منتقل شود و هرگونه اشکالی در انتقال پیام می تواند باعث اختلال در ارتباط گردد برای مثال ممکن است پیام به صورت کامل منتقل نگردد و یا این که یک نفر پیامی را ارسال کند ولی فرد مقابل مفهوم دیگری را دریافت نماید یا حتی کسی پیامی را بفرستد ولی دیگری هیچ پیامی دریافت نکند که از این موارد معمولا به عنوان سوء تفاهم یاد می شود.
هادی زاده یک ارتباط ناموثر را باعث ایجاد سوء تفاهم، ایجاد نارضایتی، احساس تنهایی و تعارض در افراد خانواده و جامعه دانست و گفت: ارتباط ناموثر می تواند در طول زمان اعتماد به نفس فرد را مختل کند و احساس درماندگی و در نتیجه آسیب های روانی و اجتماعی نماید و نیز توانایی فرد برای مقابله با مشکلات زندگی را کاهش بدهد.
گفتنی است این کارگاه به همت واحد سلامت روان، اعتیاد و اجتماعی و مدیریت دانش مرکز بهداشت شهدای والفجر برگزار شد./م.اصل نژاد
نظر دهید