دوشنبه, 05 فروردين 1398

مركزنمونه خدمات جامع سلامت مركزبهداشت شهرستان شيراز شهداي والفجر معرفي شد

nemone  nemoneOne

به مناسبت دهه مبارك فجر از بين 25 مركز خدمات جامع سلامت تحت پوشش مركز بهداشت شهرستان شيراز - شهداي والفجر ، مركز طالقاني به عنوان مركز نمونه معرفي شد.

به گزارش روابط عمومي مركزبهداشت شهرستان شيراز شهداي والفجر، مراسم تقدير از كاركنان مركز خدمات جامع سلامت طالقاني با حضور رياست ، مسئولين واحدهاي ستادي اين مركزبهداشت در مركز خدمات جامع سلامت طالقاني برگزار گرديد.
دكتر احمد رضازاده رئيس مركز بهداشت شهداي والفجر با اعلام اين خبر درخصوص ملاك هاي ارزيابي مركز نمونه خدمات جامع سلامت گفت: ملاك ارزيابي نمونه شدن اين مركز رضايت مندي مراجعين ، كاركنان ستادي از خدمات ارائه شده در مركز ، رفتار همكاران در پاسخ دهي به  مراجعين  ، شاخص هاي ارتقاء سلامت، ارتقاء كيفيت خدمات به گروه هاي هدف و تجهيزات است.

او افزود: معرفي مركز نمونه از بين مراكز خدمات جامع سلامت براي اولين بار انجام شده است  .

گفتني است مركز خدمات جامع سلامت طالقاني داراي 31338 جمعيت  ، 22مدرسه ، 15 پزشك خانواده ، 13 مراقب سلامت و تاكنون خدمات شاياني در ارتقاء سلامت به همشهريان ارايه نموده است، در پايان اين مراسم، رييس اين مركز با اهداء لوح تقدير و جوايزي به كاركنان مركز طالقاني از زحمات ارزشمند آنان قدرداني نمود.