رعایت بهداشت فراتر از درمان است.

سه شنبه, 28 اسفند 1397

نگهداری صحیح نمک های ید دار تصفیه شده در ظروف تیره به دور از نور و حرارت و رطوبت

نگهداری صحیح نمک های ید دار تصفیه شده در ظروف تیره به دور از نور و حرارت و رطوبت

 

namak1

 

 

به مناسبت بسیج ملی تغذیه، جلسه آموزشی در خصوص لزوم مصرف نمک ید دار، مضرات نمک های فاقد ید و تصفیه نشده، برای 80 نفر از اولیاء دانش آموزان پسر دبستان حافظ تحت پوشش مرکز خدمات جامع سلامت اکبر آباد در دی 1397 برگزارشد.

 

 

 

به گزارش واحد روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان شیرازشهداي والفجر، مریم زارعی کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت اکبر آباد تحت پوشش این مرکز ضمن اشاره به اهمیت مصرف نمک های ید دار تصفیه شده و مضرات نمک های تصفیه نشده فاقد ید و همچنین نحوه نگهداری صحیح نمک ید دار گفت: ید یکی از مواد مغذی ضروری بدن است که روزانه باید از طریق مواد غذایی به بدن برسد، و ساده ترین و بهترین راه دریافت ید استفاده از نمک ید دار تصفیه شده است.

 

 

 

او افزود: استفاده از نمک های تصفیه نشده فاقد ید از جمله نمک دریا و سنگ نمک به دلیل وجود ناخالصی هایی از جمله: کادمیوم،ارسنیک،جیوه و غیره می تواند سبب بروز مسمومیت های شدید، عوارض نامطلوب دستگاه گوارش، سرطان و همچنین به دلیل نداشتن ید می تواند سبب هیپو تیرویید،گواتر، عقب ماندگی های ذهنی در کودکان شود.

 

این کارشناس تاکید کرد: برای نگهداری صحیح نمک های ید دار تصفیه شده را در ظروف تیره به دور از نور و حرارت و رطوبت قراردهید و نمک های ید دار تصفیه شده را از فروشگاه های معتبر تهیه نمایید.

 

 

 

گفتنی است درخاتمه ید سنجی نمک تعدادی از این خانوار ها انجام شد و از 20 نمک ید سنجی شده ، 5 نمک فاقد ید ( نمک فله، سنگ نمک و نمک دریا) و 15 نمک ید دار ( نمک ید دار تصفیه شده) بودند.

 

ارسال نظر


کد امنیتی
بارگزاری مجدد