چهارشنبه, 28 آذر 1397

برگزاري جلسه مهارت هاي زندگي در زمينه تفكرنقاد درمركزبهداشت شهداي والفجر

maharat

سيمين تاج دهقاني مسوول واحد بهداشت روان اين مركز درجمع روانشناسان مراكز خدمات جامع سلامت گفت: تفكرنقاديعني درست انديشيدن در تلاش براي يافت اگاهي قابل اعتماد در جهان، اين روش شامل فرايندهاي ذهني تشخيص، تحليل و ارزيابي داده هاست.

او افزود: به بياني ديگر هنرانديشيدن پيرامون انديشيدن خودتان ،در حالي كه شما مي خواهيد انديشه تان را بهتر، روشن تر، دقيق تر يا قابل اعتمادتر بنماييد.

اين كارشناس ادامه داد: فردي كه انتقادي مي انديشد قادر است پرسش هاي مناسب بپرسد و اطلاعات مربوطه را جمع اوري كند، سپس با خلاقيت آنها را دسته بندي كرده و با منطق استدلال كند و درپايان به يك نتيجه قابل اطمينان درباره مسئله برسد.

دهقاني درخصوص اينكه آيا مهارت تفكر نقاد اكتسابي است و هرفردي مي تواند آنرا بياموزد؟ گفت: كودكان با قابليت انديشه انتقادي بدنيا نم يايند، بسياري از انسان ها هيچ گاه آنرا ياد نمي گيرند، اين مهارت بايد توسط والدين و آموزگاران آموزش ديده وباتجربه در اين زمينه به دانش آموزان آموزش داده شود.

گفتني است اين مفاهيم آموزشي براي ارتقاء دانش 28 نفراز روانشناسان مراكزخدمات جامع سلامت در15 مهر1397  درسالن كوثر مركزبهداشت شهداي والفجر ارائه شد.