دوشنبه, 02 مهر 1397

بازديد نمايندگان آزمايشگاه جامع سلامت وزارت بهداشت از آزمايشگاه مركز بهداشت شهداي والفجر ( آزمايشگاه آنفلوانزا و پايش يدمركز)

بازدید نمایندگان آزمایشگاه جامع سلامت وزارت بهداشت از آزمایشگاه مرکز بهداشت شهدای والفجر:

آزمایشگاه آنفلوانزا و پایش ید مرکز بهداشت شیراز شهدای والفجر به عنوان آزمایشگاه مرجع در استان فارس

آزمايشگاه آنفلوانزا و پايش يد مركز

دکتر امیرسهرابی هیئت علمی و رئیس HIV آزمایشگاه جامع سلامت وزارت بهداشت به همراه مهندس محسن ایمانی کارشناس بخش مولکولی آزمایشگاه جامع سلامت از آزمايشگاه آنفلوانزا مرکز بهداشت شهدای والفجربازديد كردند. به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شیراز شهدای والفجر در اين بازديد دكتر احمد رضازاده رئیس مرکز بهداشت شهدای گفت: امور آزمایشگاههای مرکز بهداشت شهرستان شیرازشهدای والفجر با استقرار ازمایشگاه در مراکز جامع سلامت شهری ( مکتب جعفری ، طالقانی ، ابوالفضل ، نمازی ، احمدابن موسی ، اکبرآباد ،یقطین ، حضرت عباس و سهل آباد ) ومراکز جامع سلامت روستایی ( تفیهان ، ظفرآباد ، کفترک ، دیندارلو، باجگاه ) آماده خدمت رسانی به همشهریان گرامی است .

مرکز بهداشت شهدای والفجر دارای دو آزمایشگاه مرجع استانی می باشد : آزمایشگاه تشخیص مولکولی آنفلوانزا و آزمایشگاه پایش ید او افزود: آزمايشگاه آنفلوانزاعلاوه بر اينكه مرجع استان فارس مي باشد ، استان كهكيلويه وبويراحمد و آزمایشگاه پایش ید نیزاستانهای بوشهروکهکیلویه وبویراحمد را نیز پوشش می دهند . دکتر رضازاده افزود: اين مركز درسال 96 با استفاده از تجهيزات پيشرفته وبروز تعداد 700 مورد تست مولكولي آنفلوانزا را انجام داده است كه تعداد 134 مورد مثبت را تشخيص داده وگزارش كرده است.

رئیس مرکز بهداشت شهدای والفجر همچنین گفت: آزمايشگاه مولكولي آنفلوانزا در سال جاري به يك دستگاه Real time PCR با ارزش ريالي یک میلیارد ريال با پیگیری معاونت بهداشتی دانشگاه تجهيز گرديد . او تصریح کرد: مرکز مشاوره وانجام آزمایشات قبل ازازدواج که در مرکز بهداشت شهدای والفجر مستقر است با دارا بودن سابقه طولانی در این امر وبا بکار گیری نیروهای ماهر ودستگاههای پیشرفته وبروز آماده خدمت رسانی به زوجین است .این مرکز علاوه برآزمایشات ازدواج تسهیلات انجام مجوز عدم اعتیاد رانیز برای مراجعین فراهم آورده است .دکتر رضا زاده یادآور گردید: مرکز جامع سلامت مکتب جعفری ، مرکز انجام آزمایشات طب کار و صدور مجوز عدم اعتیاد می باشد . رئیس مرکز بهداشت شهدای والفجر خواستار حمايت از ارتقاي کیفی آزمايشگاههاي بهداشتي وبويژه آزمايشگاههاي رفرانس استان مستقر در مركز شهداي والفجر شد .

این بازدید با حضوردکتر امیرسهرابی هیئت علمی و رئیس HIV آزمایشگاه جامع سلامت وزارت بهداشت به همراه مهندس محسن ایمانی کارشناس بخش مولکولی آزمایشگاه جامع سلامت، دكتر مسعود جوكار مسئول امورآزمايشگاههاي حوزه معاونت بهداشت،دکتر حسین فرامرزی مدیر گروه بیماری های واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه، اکبر نوربخش کارشناس این معاونت صورت گرفت و از نزدیک این واحد را مورد ارزیابی قرار دادند.